The Last Guardian VR demo udkommer på Tirsdag.

har været en af de titler mange ventede i flere år på, og næsten var skudt i graven, men forrige år blev der pustede iiv til det igen, og siden udgivet til , men spillet kunne for mange godt virke som en ret “flad” fornemmelse , mest pga den hype spillede havde på baggrund af en film sekvens der var udgivet for 5-6 år siden, samtidigt fik spillet også blandet anmeldelser da det udkom, inklusiv fra os selv. – Men man har altid haft en ide om spillet havde mere i sig end det viste, og måske hele tiden havde været planen at det skulle være en VR titel tilmed, men det har blot været spekulationer.

– Men nu er det sikkert, tirsdag udkommer en demo i VR af spillet, og mon ikke de har tænkt sig at gøre lidt det samme i “Shadow of Colossus” rebooten der kommer næste år ?

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.