PlayStation VR ( CUH-ZVR2 ) kan nu købes i Europa

Bruger Rating 9.5

Personligt har jeg fået tilsendt det fra Japan oktober da datoen for leveringen i EU og US har været umulig at opdrive, og ingen forretninger har ville fortælle det der nok er en del af CUH-ZVR1 som 1 Generation kaldes. 

Som udgangspunkt kan folk med 4K TV, og med 442RGB aktiveret kunne få mest glæde af headsettet hvis de har anskaffet sig 1 Generation. Dog skal man også tage i mente at det er en dyr generhvervelse hvis man allerede har det gamle, men her er nogen fakta omkring 1. Generation og 2. Generation som jeg personligt har haft meget glæde af efter Sony PlayStation Japan sendte mit et eksemplar.

Specifikation

CUH-ZVR1

CUH-ZVR2

Skærmtype OLED
Skærmstr 5.7″ 5.7″
Opløsning 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080) 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080)
Refresh Rate 120hz, ( 90hz ) 120hz, ( 90hz )
Mikrofon Integreret Integreret
Sensors  Accelerometer, gyroscope  Accelerometer, gyroscope
Str ( B x H x L ) 187×185×277 mm 187×185×277 mm
Vægt ( eksklusiv kabel ) 610 Gr 600 Gr
Processor Enhed ( B x H X L ) 143×36×143 mm  150 x 39 x 114mm
Forbindelses stik USB, HDMI USB, HDMI
HDR Passthrough Nej Ja
Mellemled mellem og Processor Ja Nej

 

En af de ting der er værd at se på er HDR Passthrough , dem der går op i om man får fuld udnyttelse af HDR på sit 4K TV, vil typisk få beskeden når man har “CUH-ZVR1” tilkoblet at ens tv ikke understøtter HDR , til trods for det er aktiveret på både TV og PS4 Pro. Så har der for “nørderne” været et irritations moment på netop det område, da man havde enten kun muligheden for at skulle skifte stik rundt på ens TV og PS4 ( Generelt upraktisk hvis man har fladskærms tv på væggen ). ellers kunne man gøre som jeg gjorde med en Directional Hub, med 4K udgang der understøttede 2 x HDMI stik som udgang og 1 x HDMI stik til indgang.

Kort sagt en løsning der hed 1 indgangsig PS4 til Bi-Directional Hub, så udgang til PSVR hubben, og så videre til en HDMI port, og den anden udgangsport dog direkte til et andet HDMI stik i dit TV, og typisk betød det hvis man ikke havde direkte kabler, eller hubben ikke havde nogen seperat strømforsyning gik billede ud nogen gange fordi den mistede signal.

Men hvad er forskellen så ellers ? – Der er en mærkbar bedre komfort med headsettet i helhed, det nye har en lang og tyndere ledning, der kobles på fra headsettet direkte til PSVR Hubben, og altså ikke irreterende mellemled, som skal samles yderligere, og som faktisk fik ledningen til at være godt klodset og i vejen i spil hvor man skal stå op.

Tænd / Sluk knapperne er nu sat på selve headsettet, det samme er volume og mute knappen, og til sidst men ikke mindst, så er headsettet der hører med til tilkoblet i rammen bagerst i headsettet, så du i princrippet altid vil have ledninger osv hængende foran dig, da det sidder fast i en bøjle.

Du kan støtte siden ved at købe PSVR 2 med VRWorld starter Pack der indeholder både PS Camera, Worlds og det nye headset , og prisen er 2800 pt via linket her , og da det sendes fra England betaler man ikke told, så du får det nok ikke meget billigere.

 

Summary
CUH-ZVR1 var det første PlayStation VR headset og det har været overraskende meget i headsettet, dog har det haft sine minusser som mange nye ting har, men nogen af tingene er ændret og blevet gjort mere brugervenligt og med HDR Passthrough
god
  • Bedre Ledning
  • HDR Passthrough
  • Bedre Komfort
  • Integreret headset
  • Mange spil
Dårlig
  • Trådløs, ville have været godt.
9.5
Næsten Perfekt
Komfort - 10
Brugbar - 10
Installation - 8
Holdbarhed - 10
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

2 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.