Burnout Paradise – Remastered Edition udkommer i marts 2018 ?

, som mange PS3 spillere nok kan huske, og en af de første open world bilspil til konsol ud over Test Drive 2 Unlimited, var om nogen spil nok det mest spillede på PS3 i mange måneder, og det gjorde det ikke mindre interresant for mange da spillet så senere fik Trofæ Patch, samt udgivelsen af Island udvidelsen med legetøjsbiler blandt andet.

Mange har råbt om de ville have Need For Speed Underground tilbage, og EA har prøvet at levere det i en reboot udgave, men langt fra lykkedes. – Men så er der også dem der har råbt og skreget af et nyt Burnout Paradise spil, men da Criteron Games, stoppede Burnout Serien, og havde fokus på Need For Speed og nærmest officielt blev lagt i graven for fremtidige udgivelser, så har der altid været en form for kærlighed til spillet fra , som stadig “pipper” på deres Tweet konto et par gange om året omkring Burnout, dog uden nogen decideret hints.

Seneste spil Criterion Games har været med til at lave af Starwars Battlefront DLC til – Men derfor kan de godt have arbejdet sideløbende på en finpudsning af Burnout Paradise ved siden af , som uden tvivl vil være så meget federe på PS4, som vil kunne give spillet mange flere detaljer end tidligere set.

Men nu ser det ud til i følge en Brasiliansk Retail forretning som har haft det stående som fremidig udgivelser, men også fjernet igen dog. Men der stod spillet til at udkomme den 18 marts 2018, man kan bare håbe på det er sandt, ellers er det ihvertfald en meget ond “joke”

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.