Vinderen af vores HZD : Complete Edt Media kit er fundet

Vi har fundet vinderen af vores konkurrence hvor man kunne vinde : Complete Edition Media Kit som er noget unik.

Vinderen blev Daniel Pedersen – TIllykke til Daniel – Håber du får stor glæde den denne lille unikke “snekupel” som må siges at være unik.

Husk , i kan følge med i andre konkurrencer på vores facebook side https://facebook.com/playstationforumdk, eller via vores facebook gruppe

 

PS vi vil pga nogen uoverenstemmelser med facebooks retningslinjer angående deling af ting, som man deler med sin private profil – Så min er blevet udelukket i 30 dage, og det betyder også at opslag der er automatiske og postes til Facebook ikke kan lade sig gøre via vores officielle Facebook side, så det vil foregå via anden person i vores facebook gruppe. Det er irreterende, men de virker som om Facebook mener at alt skal lukkes ned bare fordi ens private facebook profil bliver blokeret. Og samtidigt er det ikke muligt at tilføje andre admins i den periode det er ærgeligt og skuffende facebook ædelægger det for sider der trives godt på den måde.

Så tilføj jer til notifikationer på siden, og få en push besked hvergang i går på PCen, som 300 andre af vores brugere har gjort, så går i ikke glip af alt der kommer i fremtiden.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.