5.9 Millioner PlayStation 4 blev solgt i december 2017.

Hvert år er der nye rekorder når det kommer til salg af PlayStation, enten ved lancering af et nyt eksklusivt spil, eller omkring julen, og igen i år er der en ny rekord. Ikke mindre end 59 Millioner er blevet langet over disken fra den 20 November til den 31 December, og det hiver salgstallet op på samlet 73.6 millioner enheder, hvilket svare til 80 procent af den tyske befolkning ejer en , eller alle danskere havde 12 hver, så det er en stor portion,

Der blev ialt solgt 55.9 millioner PS4 spil i samme periode, så der er nok mange PS4 ejere der på en eller anden måde har fået et spil i Julegave, og det er kun via Digital  Download fra PlayStation Storen, det betyder samtidigt at der næsten er 650 millioner spil fra PlayStation storen til PlayStation 4 siden lanceringen.

Det er værd at bemærke at der er samtidigt rundet 31.5 millioner medlemmer af PlayStation Plus servicen,

CEO / Presidenten fra Sony Interactive Entertainment siger følgende om salgstallene.

Jeg vil med min dybeste respekt sige mange tak til brugerne af PlayStation og den overvældende support vi får fra disse , uden den store opbakning til vores produkter ville vi aldrig kunne nå disse milepæle , og vi lover vi forsætter med at give brugerne noget for pengene i fremtiden , som vi har gjort i fortiden. med en masse eksklusive spil, og innovative tjenester, som gør at PlayStation 4 vil være den fortrukne spilmaskine.

Video ThumbnailHvert år er der nye rekorder når det kommer til salg af PlayStation, enten ved lancering af et nyt PS4 eksklusivt spil, eller omkring julen, og igen i år er der en ny rekord. Ikke mindre end 5.9 Millioner PlayStation 4 er blevet langet over disken fra den 20 November til den 31 December, og det hive

Samtidigt er det værd at bemærke at også er rundet over 2 millioner salg, og det er vidst en del mere end PlayStation oprindeligt havde regnede med, selv om de baserede deres tal på brugere, men med en et katalog på over 100 VR titler heriblandt Doom, Until Dawn, som nærmest er blevet et VR Francaise da der udkommer et nyt “The Inpatient” som er et spil man skal glæde sig til , vi har haft fingrene i det i November, og der er noget at se frem til til, samt Team Bravo.

Og med tilføjelsen af PlayStation VR CUZVR2 som er et opdaterede PlayStation VR headset så gør det bare oplevelsen endnu bedre, som iøvrigt kan købes allerede nu , via Amazon, men det er umiddelbart ikke i danske butikker endnu.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

1 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.