Assassins Creed Rogue udkommer til PlayStation 4 i remaster udgave

fans der nåede at skifte til PlayStation 4 inden Rogue udkom, har måske følt de er gået glip af et kapitel af Assassins serien, men nu er der gode nyheder. Rygtede vi bragte i slutningen af November 2017, var nemlig at “Assassins Creed Rogue rygtes til PlayStation 4” og det er nu blevet officielt.

Assassins Rogue Remastered udkommer den 20 marts.

Assassins Creed fans der nåede at skifte til PlayStation 4 inden Assassins Creed Rogue udkom, har måske følt de er gået glip af et kapitel af Assassins serien, men nu er der gode nyheder. Rygtede vi bragte i slutningen af November 2017, var nemlig at "Assassins Creed Rogue rygtes til PlayStation 4"

Spillet vil komme med alt der udkom til PS3 udgaven , så som de 2 bonus missioner – ( The Armor of Sir Gunn Quest ) – ( The Siege of Fort de Sable ) , “The Master Templar og Explorer pakkerne, som indeholder våben , modificering af diverse ting, og specielle kostumer, inklusiv Bayek´s Legacy kostume fra Assassins Creed Origins.

Spillet vil kører 1080p med 30 FPS på “standard” PS4, mens brugere vil få fuld glæde af 4K opløsning. og derved en masse lækkerier.

Historien omhandler Shay Partrick Cormac, et ungt medlem som er frygløs og medlem af broderskabet af Assassins Creed, men som stille og roligt går over til Templeriddernes side, for at jagte hans “brødre” fra Assassins Creed broderskabet, en rejse der vil tage ham fra New York City til Wild River Valley og ikke mindst det iskolde område i Nord Atlanterhavet.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.