Fremtiden for PlayStationforum.dk – Og grund til “pause”

Først vil jeg sige tak for alt den tid du har støttet op omkring siden, osv og selv om du måske ikke har haft fået dine PlayStation nyheder her på dansk de sidste mange måneder, så har du ikke glemt os, og det gælder alle, besøgstallene er forholdsvis ret høje med tanke om mangel på opdatering.

Som nogen har bemærket, har der ikke siden oktober måned ikke været “flow” i nyhederne, som man ellers kunne håbe. Og jeg synes jeg skylder en forklaring, som er følgende.

Familie forøgelse, istandsættelse af lejlighed, og dødsfald i familien alle ting der er kommet løbende lige efter hinanden, så der været begrænset tid, det betyder også at der har ikke været mulighed at give det flow af nyheder jeg ellers ville ønske, men det håber jeg ændre sig. Og idu vil støtte op omkring det.

Vi har en masse spil anmeldelser der har måtte lade vente på sig, samt lækre anmeldelser af nye headset fra Razor, Controllers fra Hori, samt spil både til VR og almindelig , men titler vi ser som “forældet” vil komme når tiden er til det.

Jeg har allerede et par personer der kan hjælpe til på siden, blandt andet en der vil være “videoreviewer” om muligt, samt folk til at skrive nyheder og holde siden kørende igen ,så vi ihvertfald er klar til spil udgivelserne i Marts / April måned, hvor der kommer et hav af spil som man har se frem til i flere år, blandt andet , og Farcry 5 osv.

Personligt har jeg eksperimenterede med Livestream direkte til Facebook , som er planen at bruge på nye udgivelser i vores facebook gruppe vi oprettede i efteråret 2017 – “PlayStation 18 år Plus” hvor man er velkommen til at ansøge til at komme ind i.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

1 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.