Red Dead Redemption udskudt til Oktober

Mange havde håbet på at udkom i foråret som først var planen, men efter overvejelser fra har de valgt at flytte datoen til 26 Oktober, dog vil det også give plads til en masse nye udvidelser online, og det er ingen hemmelighed at er eftertragtede på grund af historien for mange mennesker, inklusiv mig selv, men også pga de ting man kunne sammen online, og siden RDR udkom til PS3 er der sket meget siden, dels pga erfaringen med GTA Online, men også pga mulighederne for nyere konsoller.

En af grundene til at RDR 2 er udskudt er primært pga historie delen da det vil være gigantisk, og en historie der virkelig går i dybden. Dog vil fokus fremadrettet også ligge på den online baseret del, hvor der blandt andet er fortalt at der vil komme “Battle Royale” survival som man kender det for blandt andet “Fortnite” som er blevet utrolig populært og ret “cult” for mange.’

Du kan allerede nu forudbestille spillet via diverse kanaler, f.eks fra Amazon til

Se seneste trailer fra spillet her.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.