Razer – Thresher Ultimate PS4

En ultimativ lydoplevelse

Razer er kendt for at have været specialister når det kommer til gamer udstyr, og siden jeg selv havde min første Razer mus på PC for snart 10 år siden, har jeg været vild med Razers design og deres unikke måde at gøre deres produkter indbydende, og det skinder også igennem når man ser deres udstyr de senere år da de er sponsor for mange eSPORT turneringer, samt mange eSPORT hold, hvor der er prestige at finde, og kun de bedste spillere får muligheden for at blive sponsoreret af netop Razer.

De senere år er eSPORT også blevet stort konsol verden, og det har også betydet at Razer har udvidet deres sortiment og ekspertise til netop denne verden, og det første eksklusive eSPORT udstyr kom sidste år da de sammen med PlayStation lavede et samarbejde om en “eSPORT” , som gav dig langt bedre reaktionstid, men også muligheden for at modificere din controller så den egnede sig specifik til FPS spil, da det typisk har været der PC har været først pga keyboard og mus.

Det lykkedes i stor stil – læs blandt andet vores anmeldelse af “Razer Raiju” her ..

Når det kommer til lyden så har Razer i lang tid kommet med gode headset, som har været kompatible med PlayStation, via dog – men da mange fortrækker trådløse headset, så har Razer også kommet med et par stykker nu til konsol og som gengiver 7.1 lyd uden alle mulige hubs og bokse men en simpelt tilslutning , som ikke kræver andet end en USB port i PS4 og brugen af optisk lydudgang på din .

Navnet på dette headset er “Razer Thresher 7.1 Gaming headset for PS4” – Men hvad har dette som kan adskille sig fra andre trådløse headset i en billigere klasse, eller andre mærker ?

Indholdet af kassen : 

 • Razer Threser 7.1 Headset
 • USB til Micro-USB kabel ( 2 meter )
 • USB Wireless Dongle
 • Optisk Kabel 70 cm

Indholdet kommer i en kasse til som er fodret med beskyttelse ( skumbaseret beskyttelse )  , så man kan se det er beskyttet og samtidigt kan bruges til opbevaring hvis man skal have det med sig f.eks.skal på tur eller have det med sig på ferie til blot at hører musik i i det, fordi det kan også tilkobles direkte til de fleste smartphones med minijack stik.

Installation

Da dette headset er byggede til PlayStation 4, som den primære funktion, så er det naturligvis også derfor vigtigt at vide man rent faktisk får hvad man køber, der er tit headset der “reklamere” med 7.1 lyd, eller noget i den dur, men når det kommer til stykket virker det kun med PC installation, da de fleste headset ikke har en mulighed for at give surround, uden kabel tilslutning, eller en form for “hub”, dog er Sonys egen produceret headset nok de eneste der har dette og har haft det siden det første “Sony Wireless PlayStation Headset” der havde 5.1 da det udkom som det første trådløse headset til PS3 med netop trådløs virtual surround. Et headset som iøvrigt stadig kan anbefales når det kommer til Sonys egen produceret produkter der ikke er baseret på 3 parts udviklere.

Det første man skal installere er den USB Wireless Dongle, her efter tilslutter du det optiske kabel til dongle og derefter isætte det optiske kabel bag på PlayStation 4 ( Dur kun på PlayStation 4 1. Generation og PlayStation 4 Pro ) understøtter IKKE optisk lyd indgang, så derfor vil det være uaktuelt for PS4 Slim ejere.

Man starter sin PS4 op, går ind i “Indstillinger” – “Enheder” og her efter vælger “Lydenheder” og vælger “Razer Tresher 7.1” i in og output. – Du kan her efter så vælge om du vil have alt lyd i headsettet , eller kun lyd , du kan vælge blot at have chatlyd.

Komfort

Når du så tar headsettet på vil du på den opleve mic er trykket ind, den hiver du let og uden brug af “vold” ud og indstiller den il den position du vil have.

Her efter trykker du på knappen på venstre ørebøf, og holder den i bund i 3-4 sekunder og så vil dit headset lyse blåt. Og du er nu klar til gå i krig med en lækker lydoplevelse.

På højre hørebøf er der “mastervolume” og på venstre hørebøf , er der “Chatvolume” som du kan skrue op og ned, eller tryk på hvis du vil mute.

Headsettet er utrolig let at have på, faktisk mærkes det slet ikke man har det på når man har sat det ordentlig, og det er rimelig praktisk når man skal kører en maraton på 16 timers gaming ( som iøvrigt er den tid batteriet kan holde på en fuld opladning )

Designet er også lave yderst praktisk og meget “elastisk” så om du har stort hoved eller lille hoved vil du kunne få en god oplevelse med headsettet

Samlet konklusion

Headsettet kan kun anbefales, og som de fleste Razer produkter er det lavet med gaming og dennes bruge i tankerne, og derfor er dette headset også værd at investere i hvis man er på udkig efter et nyt headset, og prisen er ikke så galt igen, kan fåes til 1349 kroner hos blandt andet wupti.com, og sammenligner vi med andre “gamer” headset så vil dette headset være optimalt, da det er forholdsvis billigt, samt det kan tåle meget, og samtidigt holder batteriet lang tid som nævnt tidligere

 

 

Summary
Razer headsettet til PlayStation 4 , et af de bedste der kan anskaffes til forholdvis billige penge, dog kræver det PS4 Standard eller PS4 Pro, ikke kompatible med PS4 Slim ved fuld udnyttelse desværre, men stadig værd at investere i.
god
 • Lækkert komfort
 • Tilpasses nem til hovedet
 • Optisk lyd
 • Trådløst
 • Lang Batteritid
 • Prisen
Dårlig
 • Ikke noget dårligt at sige.
9.5
Næsten Perfekt
Komfort - 9
Holdbarhed - 10
Brugbart - 10
Lyden - 9
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.