Burnout Paradise – Remastered udkommer til PS4 i Marts – “Ultimate Edition”

https://www.youtube.com/watch?v=f4JqCmt9hzE

Vi skrev om det i december i december hvor det bare var et Burnout Paradise Remastered Edition udkommer i marts 2018 ?” – Men nu er det officielt – 10 år efter Burnout Paradise udkom,  bliverdet  mere episk og større end man ellers husker det, dels pga alt er optimeret til 4K og 60, men man får også hele oplevelsen med i form af Big Surf Island opdateringen, samtlige Legetøjsbiler som blev udgivet, også “Knight Rider” selvfølgelig.

Spillet er finpudset i alle leder og kanter, og for nye spillere, som ikke prøvede det men senere måske har spillet “Need for Speed” reboot vil måske opleve en masse ting som superjumps, og “Gate Crashing”, men det er rent faktisk fra Burnout alle disse ting er taget fra, men det er også fordi Criterion stod bag begge spil, men ingen tvivl om at “Burnout Paradise” skabte da det oprindeligt udkom til PS3 til Need for Speed serien på mange måder, selv om det er 2 vidt forskellige typer bilspil.

Glæd jer til den 16 marts – Prisen vil ligge på mellem 249 – 399 afhængig af hvor man bestiller det henne.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.