Battlefield V annonceret – Sender dig “frem” til 2. Verdenskrig.

Battlefield har været et af de francahaise spil som gang på gang , har leveret det der skal til for at man ikke synes det var for uvirkeligt, og generelt altid beskæftiget sig med krige der er relative, og ikke for uvirkelige, frem for krige i en eller anden futuriske verden med jumpsuits, og recoil der ikke er der osv, sidste gang gav os for første gang et spil fra 1 Verdenskrig, en krig der for mange er så lang væk i tiden , at de tilmed ikke havde lært noget om den i skolen, eller gad følge med. Men man kan ihvertfald ikke glemme at den krig var starten på moderne krigsførsel i det man måske nu kan kalde “Beta” stadiet for at snakke “moderne” sprog.  Den næste store krig bliver nu 2 verdenskrig.

Man vil opleve de store momenter i løbet af krigen, i både multiplayer , single player og co-op , og som i Battlefield 1 vil man få små singleplayer “War Stories” som sætter dig i rollen som forskellige karakter under intense og adrealin pumpende kampe.

Spillet er sat til at udkomme den 19 Oktober 2018

- Reveal Trailer
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.