500 millioner playstation hardware solgt igennem tiden – Køb den nye limited “500 Million Limited Edt PS4 Pro”

Siden den første playstation udkom 1994, havde hverken Sony , eller andre den fjerneste ide om at man ville kunne sælge over en halv millard enheder, med tanke på at konsollen udkom i en periode hvor der i forvejen var SEGA og Nintendo, og nok mere var et markedet man ville ind på, og som måske kunne være blevet minimeret hvis Nintendo og Sony var gået sammen som var en forretningsplan der var tæt på at blive en relalitet, fordi Sony ville ind på markedet og Nintendo var slet ikke på markedet for konsoller.

Nu her 24 år siden, er Nintendo en maskine med en unik fanskare , mens playstation er “mainstream” og en de fleste ejer eller har ejet hvis de har haft en konsol. Det viser de seneste salgstal der blev opgjort den 22 Juli 2018 – Der var nemlig solgt 523 millioner PlayStation enheder over disken  siden den første blev solgt i Japan den 3 December 1994.

Ikke mindst PlayStation 4 har været med til at booste salget, dels pga Microsofts forsinkelse på seneste konsol, men også pga det eksklusive marked Sony PlayStation sidder på, som “Uncharted”, “God of War”, “The Last of Us” og tidligere titler som Crash Bandicoot og , blot for at nævne nogen få.

Der vil vil fra den 14 August kunne forudbestilles en af de 50.000 der sættes til fra den 24 August, og prisen er sat til 449 Dollars , som er ca 3000 kroner, men det vil typisk betyde at den vil koste omkring 4000 i Danmark, måske lidt mere, maskinen er en der sælger sig selv så man skal nok ikke forvente at der kommer et tilbud, så vil du sikre dig den skal du nok forudbestille den fra udlandet, f.eks Amazon, hvor du stadig vil spare den danske moms, og måske sidste gang en konsol kan købes derfra med besparelser, nu UK ikke er med i EU næste år.

  •   2 TB Harddisk
  • PlayStation 4 Camera
  • Controller
  • Stander så den kan stå oprejst

Alle ting i unik gennemsigtigt blåt, og som vil være et asset for alle der er til “collectors” og “limited” edition af konsoller og spil.

Der vil samtidigt udkomme en “500 Milion Limited Edtition Controller” som sælges seperat som den der medfølger “500 Million Limited Edition PlayStation 4 Pro 2 TB”.Man kan også Forudbestil den allerede i dag på CDON.com

Der vil den 11 Oktober udkomme ligeledes et par “500 Million Limited Edition Gold headset” som vil komme til at koste omkring 700 kr og har Virtuel 7.1 Surround Sound, ligeledes i et begrænset antal.

Se den officielle “Unboxing of 500 Million Limited Edtion PlayStation 4 Pro 2TB” _ Læs mere på https://cdon.dk/spil/playstation-pro-2tb-500-million-limited-edition-45158460

500 million limited edition unboxing
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

2 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.