DOOM – Eternal fået nye screenshots

Spillet som blev annonceret i Juni i år, har nu fået nogen af de første screenshots fra spillet, som kan ses under her.

“Doom : Eternal” – vil ud over være en episk forsættelse til “klassikeren” så vil du opleve –

DOOM® Eternal ™ er udviklet af id Software, og er den direkte efterfølger til den prisbelønnede og bedst sælgende DOOM® (2016)


– “Slayer 2.0” er den nye “engine” som gør kampene mere livagtige, og intense. Men det betyder også, du da skal have mulighed for at udnytte det ved at få bedre og større våben, f.eks som en skuldermonteret flammekaster, så du virkelig kan se smerten og blodet fra dæmonerne du møder på din vej.. Nye evner som gøre din “dash” og “strafe” bevægelse mere livagtige, så du kan dræbe samtlige dæmoner på din vej med stor nydelse. Til det vil du også få mulighed for at modere dine våben. Og det er jo altid godt at have en Shootgun med en kødklinge på i tilfælde af man løber tør for shotgun patroner.

Fan-favorit klassikere som Pain Elemental, Archvile og Arachnotron vender tilbage, mens en horde af helt nye dæmoner vil indtage fjendens rolle, herunder DOOM Hunter og korrupte Marauders.

Som noget “helt nyt” ihvertfald i Doom “regi” kan man nu indvadere sine venners spil , og gør livet sur for dem samtidigt med def kæmper mod en horde af dæmoner., og alt det her foregår på jorden. Det betyder også vi forlader Mars, og man vil opleve de gamle hemmeligheder og genfortalt historierne fra det klassiske doom univers.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.