Red Dead Redemption 2 – Outlaw Collection

Er man ude på de vilde prærier, og skal overleve, skal man leve som en cowboy, og da man dengang skulle overleve kunne man ikke bare købe ting i nærmeste kiosk f.eks som plastikkrus og paptallerkner, og en portion engangs lightere. Nej dengang skulle man have noget der var holdbart, og derfor blev det meste lavet i læder. Og der vil op til udgivelsen af spillet udkomme en “limited” portion af. Så har en du drøm om at leve som en vaske ægte cowboy fra “late 1800”, så får du muligheden for det nu, i en limited collection af diverse merchandise som kun kan købes via Rockstar Warehouse.

Umiddelbart vil disse ting blive sat til salg op til udgivelsen af spillet, og det har altså intet at gøre med endnu en speciel “Collectors” edition blot en masse lækre sager for fans af titlen.

Du vil kunne købe ovenstående, og selvfølgelig også en masse lækkert Merchandise fra alle deres spil igennem tiden.

Se mere her på Rockstars Warehouse ( Som iøvrigt har EU forhandler i Irland ) 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.