Rocky Balboa vender tilbage på PlayStation 4, i VR spillet “Creed : Rise to Glory” i næste uge.

Video Thumbnail
Annoncerings Traileren til PSVR spillet "Creed : Rise to Glory" byggede over den næste "Creed 2" film hvor Rocky Balboa gør alt for at hjælpe Adonis.

Selv om FIFA måske er på manges øverste ønskeliste for spil udgivelser her i September måned, så er der alligevel nogen andre interresante titler der udkommer. Og en af dem er “ : Rise to Glory” som er det første spil byggede omkring ´s verden siden udkom til PlayStation 2 for snart 20 år siden. Denne gang er det Adonis man skal spille som, og denne gang i et VR spil. Det vil være det blot andet boksepil udgivet på PlayStation 4, og samtidigt det andet der er udkommet til siden udgivelsen.

Spillet er måske ikke lavet af et kendt firma for mange gamers, men for folk med kendskab til VR på HTC Vive f.eks eller Octolus kender nok godt survios, da de specialisere sig i VR Spil, og betragtes som en “AAA” udvikler i den genre.  Spillet er iøvrigt lavet på licens i samarbejde med “MGM” eller “Metro-Goldwyn-Meyer som har været med til at udgive næsten alle Rocky film.

Se traileren over her.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.