Sony PlayStation One annonceret.

Nintendo har allerede udkommet med et par stykker af deres klassiske modeller der er lavet så de dur til HDMI til, SEGA har også , ja selv Atari er blevet genudgivet. Og nu vil Sony hellere ikke stå vejen for det klassiske. Det er trods alt det der startede det hele.

For knap 25 år (+- 2 år ) siden udkom den første playstation, og de er netop rundet 525 millioner salgsenheder, og i den ombæring kom der en “500 Million 2TB Limited Edition”  som der dog kun kom i 50.000 eksemplar. Det samme var det da Sony blev 20 år, der udkom de med en PS4 i et “Classic” look , hvor det hele var “Gråt”

Den nye maskine ligner den allerførste den er dog bare uden fysisk drev i , og kører på emulator – Men der vil derimod også være hele 20 spil i maskinen , og vil indeholde Ridge Racer, osv ialt 20 spil vil denne maskine til knap 600 kroner. Og med tanke om hvor mange der sidder og ønsker sig “remakes” af de gamle spil, så får i det her.

Maskinens spec er faktisk ret vilde.

  • 2
  • HDMI Udgang ( 1080p ) men om det er 30 eller 60 vides ikke, det må eksperterne selv fungere.
  • Strømforsyningen ( er der ikke med )
  • USB kabel derimod skal bruges til at få strøm på den , så bag i USB 3.0 porten på din PS4, så er du klar eller bare direkte til en af dine TV´s USB 3.0 porte så er du good to go.

Maskinen kommer til den 3 December i butikkerne , men kan allerede nu forudbestilles. Det er ihvertfald en god gave til ens far ( 30 år ) de vil elske det nostalgiske ..

Du kan allerede nu forudbestille den hos CDon.com PlayStation One Classic – Med 20 spil. 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.