Mere info

Udvikler Studiet som stod bag Dead Rising serien er lukkede.

Capcom Vancouver

Omkring 158 medarbejdere er blevet sendt hjem efter Vancouver studiet har besluttede ikke at beskæftige sig med “Vesten” men derimod blot koncentrere sig om det asiatiske marked som primært er markedet for mange af den type ( Underligt nok ) – Og det er ikke mindst på grund af blandt andet serien og andre projekter ikke har haft den store interresse i vesten som helhed.

Studioet som primært har stået for udviklingen af basespillene “BIGS” , og “BIGS ” og “MLB Office Manager” som er et manager baseret Baseball spil, som udkom til blandt andet PS3

Dead Rising 2, Dead Rising 3 og senest Dead Rising 4 er deres nyeste udgivelse. Og som det ser ud ud sidste.

Det er ikke første gang Capcom har fyret nogen , allerede i var de pga omstrukturering til blandt andet Vancouvers fordel, nød til at fyrer en masse i deres afdelinger i Europa. Og også dengang var der underskud. Deres seneste francaise spil som Street Fighter, gik hellere ikke efter planen, og senest har det været   , som de dog kommer med en ny af i 2019, men dog har de været heldige med 7, som også kom i det gav dem højst sandsynligt et længe ventede plus på bundlinjen.

Og til sidst men ikke mindst glemme deres største udgivelse “Monster Hunter World” som udkom i sommers, det har sikkert også været med til at holde båden ovenvande for en periode.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.