Red Dead Redemption 2 Online – Starter som beta i December

Mange har sikkert set frem til , specielt når det kom online. Men informationerne har været sparsomme på det område. Men har bevidst ikke kommet med nogen informationer om det ud over der vil være det fordi de faktisk stadig ikke har færdiggjort netop den del.  – Det betyder også at online delen vil ikke være klar på release, og vil først komme efterfølgende. Lidt på samme måde som vi så GTA V da det udkom på PS3

Dengang måtte vi vente knap en måned før onlinedelen kom, dels fordi Rockstar meget gerne ville have folk fik spillet single player historien først, og dels fordi de på den måde kunne arbejde 100 procent på online delen efterfølgende, og det fungerede ret godt kan man sige, det gjorde ihvertfald at folk lærte spillets grundlæggende egenskaber, men også gjorde folk måske ikke bare købte spillet fordi de ville spille online kun.

RockStar har derfor annonceret at “” som det vil hedde fremadrettet vil starte op som en “Public Beta” medio november 2018 , dog med forbehold. Det betyder derfor at hver enkelt cowboy kan udforske alt inden udgivelsen på online delen, og måske samtidigt optjene rewards til online delen som man normalt måske ikke ville bruge tid på.

Som udgangspunkt, vil “Red Dead Online” have alle de klassiske elementer med som vi kender fra online delen af Red Dead Redemption da det udkom, samt en masse nye ting som er i Rockstars ånd, og som udgangspunkt ved RockStar også at den omtalte “Public Beta” vil give en masse problemer i starten , og det er også derfor de vil starte ud med en “Public Beta”.

Det er eneste måde de kan få testet spillets online del fuldt ud, og samtidigt have mulighed for at lukke den ned for opdateringer uden folk får unødvendige abstinenser og hjerneblødninger fordi de ikke kan komme på.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.