PUBG kommer til PlayStation 4 nu …

PUBG

Hvis man skal tro på koreanernes, rating board, og det ikke bare er en praktikant der har været ansat og lavede sjov, så skulle det være sikkert og vidst at PLAYERUNKNOWN’S   eller daglig tale “PUBG” være på trapperne- Der var ihvertfald kommet en PEGI 18 på , og samtidigt står det også meget godt i kontrast med at fik det eksklusivt i et år , som så senere blev til “altid” til “ingen kommentar”

Men det er ikke første gang dette scenarie sker, men det er udviklerne på sin vis hellere ikke interresseret i , de får måske en kæmpe portion , som måske vil “dække” det år fra evt mere salg ved flere platforme, men på længere sigt så er det ikke 3e parts spilleudviklerens drøm at få bundet sine fødder til en platform , hvis de nærmest har lavet spillet selv uden økonomisk tilskud fra starten af.

Man ville oprindeligt kunne have set raten her, men det er siden hen fjernet – Og det er hverken af eller bekræftet af Sony eller PUBG Corp. Men vi kan bare afvente og se om spillet der havde flest spillere online indtil det blev en eksklusiv titel og slået af fortnite, vil komme til en brugerbase der rummer over 70 millioner spillere.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.