Spiderman det hurtigst sælgende “PS eksklusive” spil nogensinde

De fleste har nok hørt, eller set det, eller prøvede det, ihvertfald har godt og vel 33 millioner PlayStation Gamers haft fingrene i spillet siden release i forrige uge – Det har derfor sat sig på en 1 Plads over PlayStation eksklusive titler, som der efterhånden er kommet en del af i forhold til andre konsoller.

Det har dog været forventet at de ville sælge en ordentlig røvfuld , dels pga de har investeret mange penge i netop at få en Marvel karakter som eksklusiv titel, som nogen måske mener ikke burde være et issue.

Det er ifølge Senior Vicepresident hos Sony PlayStation , Steven Turvey, en forventning at det ville sælge godt, og det kan man måske give ham ret i , de har ihvertfald ikke undværet diverse Bundles tilbud og kampagner, og det har også vist sig at være en god måde at få flere PlayStation spillere med netop sådan et stunt.

Nogen køber en PlayStation Bundle fordi de gerne vil prøve spillet, og tænker de måske bare kan sælge den igen efterfølgende , men mange beholder deres nye maskine når de finder ud af de mange titler de nu rent faktisk kan få spilet som de har savlet over i en lang årrække.

solgte 3.3 Millioner eksemplar eller 1.1 millioner eksemplar på 1 dag de første 3 dage.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 1

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.