PlayStation Plus Spil oktober.

I oktober måned kommer der 2 nye spil – Og Sony PlayStation har udgivet følgende pressemeddelse.

The første spil i oktober er det asymmetriske online multiplayer-spil, “: The Game” hvor en gruppe teenager skal overleve natten mod en af de største ikoner inden for gyserfilm – Jason Voorhees.

Ligesom med Plus-spillet i august Dead by Daylight, så handler det om teamwork og om at være stille, når man spiller som de overlevende, der må fuldføre en række forskellige opgaver for at slippe væk. Spiller man som Jason, handler det om at isolere hver enkelt overlevende og dræbe dem en efter en. Her har Jason en række abilities, heriblandt muligheden for at se igennem vægge og teleportere. Efterhånden som du kommer længere ind i spillet, låser du op for nye ting i spillet. For eksempel kan du låse op for alle de versioner af Jason Voorhees, der har optrådt i den efterhånden lange filmserie om seriemorderen.

Ligesom i Dead by Daylight er det Friday the 13th bedst, når det bliver spillet online – og hvis du spiller det sammen med en håndfuld af dine venner, så bliver det helt sikkert sjovt.

Blink og du er død i

Det andet spil i oktober er det konkurrenceprægede, futuristiske multiplayer sportsspil Laser League. Spillet foregår i år 2150 hvor Laser League, en ny form for sport er blevet populært.

Spillets tagline er “Blink og du er død”, og når du først er kommet i gang med det, så finder ud hurtigt ud af hvorfor. Spillet starter simpelt: Laserpunkter dukker op rundt omkring på banen og kan blive aktiveret af spillere fra begge hold. Så snart punkterne er blevet aktiveret, opstår der en laservæg. Hvis du rører en væg fra det modsatte hold, dør du. Spillet bliver hurtigt svært efterhånden som flere vægge opstår, og du er nødt til at være superhurtig, hvis du vil holde dig i live og vinde kampen.

Oveni det kan hver spiller vælge en class, som har et bestemt udvalg af skills og abilites. Nogle kan teleportere, nogle kan dræbe de andre spillere med et sværd, imens andre kan skubbe modstanderne ind i væggene. Hvis det ikke er nok, så er der også items, som dukker up på banen, som for eksempel kan skifte farverne på væggene eller som får dem til at rotere den anden vej.

Spillet er allerbedst, når du spiller sammen med andre. Du kan spille sammen med andre spillere online, men du kan også invitere dine venner over og spille 2 mod 2 Og ligesom de allerbedste multiplayerspil derude som FIFA og Rocket League, så bliver dine bedste venner hurtigt til dine værste fjender. Der er bestemt en chance for at ødelægge et venskab eller to.

Tilgængelighed
Laser League og Friday the 13th: The Game er klar til download den 2. oktober

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.