PS Now kan nu også brugt 80 % i Danmark – Se hvordan her.

Da PlayStation Now blev lanceret for 5 år siden i USA på , havde en vision om det skulle være et alternativt til f.eks det Nvidia Shield er nu for PC spillere og Steam Link ligeså.

Samtidigt med at være en stream tjeneste skulle det også være en måde at få folk med smart TV til at bruge tjenesten og på den måde kunne spille PlayStation spil på dit TV uden at have en PlayStation, men blot en PlayStation konto – Det blev hurtig en “succes” på PlayStation 3, og senere da det udkom til , men samtidigt blev det også fjernet fra Smart TV og skulle kun bruges på PlayStation og på PC, og derved måske undgå de problemer det måske ville give hvis det blev udgivet på flere platforme.

Sony udvidede servicen fra at være en Nordamerikansk tjeneste “only” til at være en service der skulle komme til de fleste lande med tiden, og mens man her i Danmark stadig håber er det stadig kun tilgængelig i Benelux landene, samt Tyskland, Østrig og Schweiz og UK , hvor af det egentlig stadig er i beta.

For en uges tid siden endte det med at Sony under fortalte at PlayStation Now nu ville komme med “Download” funktionen som betyder du kan hente spil ned uden at være på nettet hele tiden, og det er da super, men der kom ikke mere info stadig om servicen blev udvidet i Europa. ( Licenser og rettigheder der er forskellige fra land til land , som er årsagen )

Men download metoden er teknisk set også kun beregnet til PS 4 titler , og derfor kan man i princippet godt udnytte sig at muligheden allerede nu , hvis man kun vil spille nogen af de 1000 titler der er udkommet igennem ´s levetid.

Og selv om vi lavede en guide sidste år hvordan du allerede kunne bruge nu , så var den ikke optimal, da det på daværende tidspunkt ikke var muligt at afvikle spillet på sin dansk konto, og det er jo lidt øv, hvis man troede man lige kunne få optjent nogen trofæer i nogen spil man ikke havde, eller spille sammen med andre man havde på sin venneliste. Eller bare håbe på man lige kunne tage en omgang i Red Dead Redemption Online og koble sin og sin PS4 op i samme spil, med en ven i stuen.

Muligheden var der , hvis man ikke ville gemme sin data dog, men stadig ikke optimalt.

Sony er nu kommet med muligheden som skrevet før, at download titlerne , det er dog kun PS4 titler, men disse titler fungere også på din primære danske konto, og jeg har lavet en guide video til hvordan det fungere.

Se videoen under her :

Video ThumbnailDa PlayStation Now blev lanceret for 5 år siden i USA på PlayStation 3, havde Sony PlayStation en vision om det skulle være et alternativt til f.eks det Nvidia Shield er nu for PC spillere og Steam Link ligeså. Samtidigt med at være en stream tjeneste skulle det også være en måde at få folk med smar
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.