FIFA 19 – Skal du være til at præge FUT Champions i år så se her de ændringer der kommer.

De seneste par år har været “slagskibet” når det kom til eSPORT delen af FIFA, som gik fra at være spillet med almindelige hold, til at blive ændret til at blive som FIFA eSport verdensmesterskabet bliver afgjort i. De fleste der har spillet FIFA Ultimate de sidste 2 år har måske også fundet ud af , hvis du ikke spiller med regelmæssigt, vil man komme langt bagud , og egentlig bare spille med i FUT Divisionerne, og til tider føler man lidt matching systemet fejlede, og man kunne i 7 division blive matchede op med folk der måske sad med et hold fuld af icons / totw osv og så nogen gange et par enkelte “røde” kort, som typisk var tegn på de spillede Weekend League.

De burde mange gange slet ikke være i de divisioner, men mange top spillere brugte divisionerne til bare lige at varme op , og derved gøre livet surt for andre, der prøvede at spille mod lige hold. Det skete som regel ikke, og i FUT Qual mødte mange typisk også hold der faktisk var kvalificeret pga deres “Sølv 2” rang weekenden før, og her hellere ikke burde kunne blive matchede op.

Nogen prøvede aldrig at spille Weekend league, og nogen oplevede det et par gange, mens andre spillede hver weekend for at oprette holde deres position på leaderboards.

Men på mange områder var hele kval systemet ikke godt nok, og det har EA hørt efter, og samtidigt med licensen på “UEFA Champions League” og “UEFA League” har de rykkede måden det hele fungere på op på et nyt niveau.

Hvis du allerede spiller FIFA har du en ide om hvad der snakkes om her. Som udgangspunkt vil alle have mulighed for at opleve en “sand” gaveregn, hvis de er gode nok i deres “division” som kaldes “Rival Division”, her vil du hele tiden enten avancere eller degraderes, afhængig af hvordan du spiller , jo flere “Rivals” Point du får jo højere Rang får du i den matchende division. Men samtidigt får du også optjent “Championship Point” du skal så opnå 2000 point som det er nu, og du behøver ikke gøre det på en uge, du kan vælge at overfører dem til ugen efter hvis du ikke ser det som en mulighed for at spille.

Jo højere “Division” du er i, jo større multiplier får du ,  og de højeste divisioner får du op til 25 x dine point. Men det er så her du skal tilmelde dig , hvis du sku have lyst til at prøve kræfter af og kvalificere dig til diverse satellit turneringer rundt om i verden i foråret.

Som udgangspunkt kan du bare spille som du vil, og går du bare efter 30-0 for sjov skyld behøver du ikke forsætte læsningen, men synes du det kunne være sjovt at se om du rent faktisk kan kvalificere dig til en rigtig kval turnering, så skal du tilmelde dig fra den 5 Oktober og frem til den 31 Oktober som er ALLER sidste dag for at kunne håbe på at have en lille smulle mulighed for at kunne realisere drømmen om professional FIFA spiller.

Sådan kan du aktivere din mulighed for at spille med om en plads til verdensmesterskaberne ( Skal ske inden den 31 Oktober )

– Gå ind på https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/compete/home
– Spil med i Weekend League og vind mindst 27 kampe
– Vinder du 27 kampe eller mere bliver du derefter verificeret “FUT Champion” spiller, og du behøver ikke spille med resten af tiden til satelit turneringerne starter hvis du vil bruge tiden på noget andet alle de weekender der er op til.
– Du vil stadig have mulighed for at få dig seedet jo mere du spiller og jo flere Divisions / Champion du får skrabet sammen i løbet af året.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.