Borderlands 2 VR udkommer i December – Endelig kan du få givet ClapTrap et par på metaldåsen

Borderlands 2 VR

1 og 2 har en meget speciel plads i undertegnets gamer hjerte, det er nemlig et af de co-op spil, jeg har brugt mest tid i , og haft det utroligt hyggeligt i , og besøgene på Pandora, har været exceptionelle, og ikke mindst hårrejsen mange gange, ikke pga de kæmpe jumping edderkopper der kommer hoppede mod en, eller pga de løbende psykopatter med zero hjerneceller og en eller anden fetisch for at blive spanket.

En ting man måske altid har ville kunne tænke sig er måske at kunne hive fat i metalkraven på Clap Trap med de bare hænder og så give ham dumflade , men desværre har det ikke været muligt . Men nu bliver det muligt, og måske det tætteste du kommer på at banke den metaldåse.

får nemlig nok det største VR spil sammen med Skyrim VR , i form af   – Så det giver bare endnu en grund til at skulle investere i et nyt headset som er faldet gevaldigt i pris blandt andet hos CDon.com hvor man kan få PlayStation VR + VR Worlds + PS Camera V2 – Som også indeholder PlayStation VR v.2

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.