PlayStation 4 brugere vil skifte PSN ID fra Januar ,

Skift ID på PSN gratis første gang., PlayStation 4 brugere vil skifte PSN ID fra Januar ,

Det har længe været et ønske for PSN brugere at skifte sit PSN nick, noget jeg ikke forstå men fred være med det. Det hele kommer ud næste “beta” opdatering som alle folk der tidligere har været skrevet op får adgang til, så har du ikke været med i de seneste mange beta af Firmware, vil du ikke blive inviteret til en “Preview”

Det hele fungere på den måde man kan skifte sit – Første gang Gratis. Men så er man også nød til at betale 100 kroner hver gang hvis du ikke er PlayStation medlem, men 50 Kr hvis du er medlem.

Der er også nogen “men” i det spiller du spil der er udgivet før 1. April 2018, vil disse spil ikke kunne bruges med garanti, dog burde alle PS4 spil være kompatible mere eller mindre, mn ellers kan du skifte tilbage til gamle PSN ID gratis. Men så skal du også betale et beløb igen , hvis du vil tilbage til det nye cool nick du har lavet.

Skift af PSN iD vil ske i indstillinger — > Profilhåndterings skærmen.

Preview betaen udkommer i slut november, og nævnt ikke noget du kan tilmelde dig nu , men udvalgte brugere som har skrevet sig op til tidligere PS4 Firmware opdateringer vil få muligheden at prøve featuren.

Når hele featuren er rullet ud, vil der udkomme en liste over alle de spil der er kompatible med “PSN-ame-Change”

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.