Red Dead Redemption 2 er lige rundt om hjørnet – Hvad kan vi forvente ..

De fleste har nok hørt om Red Dead Redemption 2 hvis de har en nogenlunde ide om hvad der rør sig på spille udgivelses listerne i år. Mange titler har rykket deres release pga “tekniske” problemer, eller pga “regnskabs terminer” osv, men nogen har også rykket deres udgivelser pga Rockstar Games udkommer med deres næste store titel som de har brugt knap 5 år på at lave, og tar man og sammenligner fra RDR 1 som kun fyldte 7.5 GB så fylder Red Dead Redemption 2, noget der ligner 70 GB.

Som udgangspunkt kan vi ligge ud med tallene – Tallene siger sig selv. – 7-8 År har de brugt på RDR II, det vil sige at RDR II teknisk set har været i produktion fra omkring PS4 udkom, og udkom til PS3, og tar vi et kig på main story missionerne , er der noget der svare til 60 timer mere end sin forgænger, 600 flere skuespillere, til at ligge stemmer, samt gøre hele atmosfæren omkring det vilde vesten, blive en vild omgang.

Rygterne omkring Red Dead Redemption 2  kom allerede efter PS4 nærmest havde haft sit 1 års  dag.  Og siden har RDR været det store hype op til diverse events som E3, om hele medie og hype bølgen blev startet efter Rockstar selv proklameret at de var i gang med noget i en såkaldt “Question & Ask” de havde arrangeret.  Der var ikke nogen svar på hvad de snakkede om, da der ikke blev nævnt nogen titel, men præcis dette svar gav en masse rygter, og der blev spurgt til om det var “Agent” som har været en titel der har stået på deres “Games” section i mange år uden at der kom noget nyt omkring det, ud over den præsentation der kom af spillet på en af de første E3 efter PS3 udkom.

Under her kan i se nyheden vi kom med i 2012 – Læs evt hele artiklen her

Red Dead Redemption 2 “Afsløret” ?

 

Der var herefter meget  tavs omkring spillet fra Officielle kilder, men mange tidligere medarbejdere som havde været med på RDR 2 udviklingen i start fasen, men ikke arbejdede mere for Rockstar kom tit med små stikpiller i diverse interviews igennem årene på alle mulige sider. Men hypen var ikke større end den nye generation af gamere mere var interresseret i VI udgivelse end RDR, og logisk nok vil de hellere vide hvornår deres liv kan forsætte nu de har brugt halvdelen af deres teenage liv på , og stadig gjorde det.

Dette gjorde også at opmærksomheden blev rykket lidt væk fra et evt  RDR 2, og mere hen imod en GTA VI udgivelse, dels pga rygter om et kort der var kæmpe stort og lignede USA og mange andre sjove ting som mange gange ses sætte en gamers fantasi igang om hvad der kommer i fremtiden., men mange blev snydt da Rockstar nøjes med at annoncere  GTA V kommer til PS4, men ikke nok med det så kom der en masse nye ting i som de ikke har kunne  putte i PS3 versionen.

Bestil den officielle Red Dead Redemption 2 Guide Book

Nogen af de ting der er værd at nævne er “First Person View” som også vil være en del af RDR 2, samt diverse planter man kan spise og få halluciationer af, og siden da har GTA V faktisk haft sin sejrs gang verden over, og solgt flere eksemplar igennem tiden, end nogen andre spil har gjort. Og derfor kan man ikke andet end forvente at Rockstar Games, har brugt de sidste 7 år på at bruge GTA Online som deres test legeplads og bruge samme skabelon til at udvide RDR 2 men samtidigt gøre det meget større dels fordi du skal få en fornemmelse af du nok 90 % af spillet transportere dig fra A til B med en hest, og ikke med 1000 hestekræfter.

Rockstar Games har også en opskrift på spil, det er succes.  Men i og med de udvikler spil med så mange detaljer, og sætter nye standarder inden for open world gang på gang, er de også klar over de kan få problemer i starten. Et godt eksempel er GTA Online.  Selv om de havde holdt GTA Online lukkede i knap 1 måned efter udgivelse af GTA V på PS3, så var der mange fejl i starten. Det ved de og det er en af årsagerne til de igen i år holder RDR 2 lukkede online indtil tidligst i midten af november hvor der kommer en “online beta”, men de gør det også fordi de gerne vil have folk rent faktisk udnytter tiden indtil da med at udforske spillet , de bruger trods alt ikke 8 år på noget folk bare springer over fordi folk tror de er certificeret cowboy, efter at have klaret de første 2 Hovedmissioner i offline.

Red Dead Redemption vs Red Dead Redemption 2

De fleste konsol spillere som har haft konsol siden PS3 udgivelsen, har hørt om GTA spillene, men overraskende nok er der mange GTA spillere som siger de kender alt til Rockstar Games, som faktisk ikke kendte til Red Dead Redemption, og selv om det efter datiden solgte ret flot og har nået over 7 millioner salg, så er der faktisk først da Undead Nightmare kom udvidelsen kom spillet egentlig kom op på et niveau som det fortjente, men på det tidspunkt var der mange der faktisk kun spillede Undead Nightmare udvidelsen, og faktisk blev  “Red Dead Redemption: Undead Nightmare” måske grunden til at spille solgte lidt mere, og faktisk kun overgået af FIFA 13 i 2012. Og det var primært kun pga det var en del af de PS Plus tilbud der kom dengang som faktisk blev kastede i nakken på folk, på det tidspunkt havde DLCen nemlig været ude i lang tid.

Efter der var RDR så småt ved at forsvinde i mængden af andre spil, plus fokus fra Rockstar Games var primært på GTA Online til PS4 primært.  Der skulle gå yderligere 4 år før RDR igen begyndte at være et samtale emne , dels pga deres annoncering af RDR 2 til PlayStation Event, og dels pga Xbox One blev kompatible med Xbox 360 spil, så begyndte hypen omkring spillede stille og roligt at komme.

Men de fleste PS4 ejere ved at afviklingen af  PS3 spil ikke er muligt, så derfor blev Red Dead Redemption udgivet på , som er sonys måde at kompensere for manglende alternativer på PlayStation 4.  Tjenesten er endnu ikke er kommet til Danmark som en selvstændig service, så er det stadig muligt at bruge servicen på en UK baseret PlayStation konto.

Se vores guide her  hvordan du kan gøre det allerede nu, hvis du stadig ikke har haft mulighed for at prøve RDR eller stadig ikke aner hvad Red Dead Redemption er, eller bare vil give det en genopfriskning igen, så brug muligheden online delen er iøvrigt stadig aktiveret.

// Del 1 afsluttet – Læs del 2 i morgen Onsdag, hvor vi kommer ind på RDR 2 og de muligheder der vil være i forhold til RDR 1 uden at spoile selvfølgelig.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.