Red Dead Redemption 2 får companion app til smartphones

Da udkom var det superfedt at kunne følge sin fremgang i spillet i real time, og se hvad ens venner havde formået i spillet, og samtidigt se hvad man manglede i forhold til ens venner , og generelt var https://socialclub.rockstargames.com et værktøj der faktisk for mit vedkommende kørte på pcen ved siden af hvor jeg spillede , netop for at følge med i stats specielt når man jagtede specifikke in-game, og trofæer.

Det var også værktøjet der hjalp en med at finde ud af hvad man manglede af clues i i jagten på Platinum ligeså. Og selvfølgelig vil det være muligt at bruge selvsamme statsjungle igen i RDR2 som jeg godt kunne forstillle mig havde mange flere stats end sin forgænger.

Men i en moderne tid , er PCer ikke altid praktiske, selv om PCer nærmest ikke fylder mere end en A4 Blok,så er smartphones og tablet nu mere handy, og derfor udkommer der også en RDR 2 Companion på fredag når spillet udkommer til IOS og

Men ud over appen skal tilsluttes direkte til din PS4, så fungere den også som “hud in-game” så du kan nyde spillets fulde graffik uden generede hud elementer, man kan så diskutere om det er praktisk i nogen sitiuationer, men om ikke andet så fungere den ihvertfald også som map og andre ting som sker “real-time” mens du spiller.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.