Red Dead Online – Starter i morgen tirsdag. Se her hvornår netop din indgang starter.

Red Dead har nu været ude i en måned, og mens de fleste måske har gennemført det, eller måske faktisk er blevet distraheret af den store verden man er i til faktisk at gennemfører det, så er det sikkert og vidst. Red Dead Redemption er nået så langt så hvis du vil gennemfører det inden det kommer må du springe alle de sjove ting over , og være klar til at glemme alt om offline. Og det er fordi Rockstar i dag har udgivet en pressemeddelse om spillet rulles ud i morgen tirsdag ( kun for folk med Ultimate Edition ) og der efter arbejdes der på at der vil kunne lukkes flere ind til en åben beta senest den 30 November, hvis alt går som det skal.

Rockstar forventer der vil logge omkring 1 millioner mennesker på allerede i morgen baseret på aktivitieten af offline, som de har styr på hvis du har været connected til mens du har spillet, og det betyder også der nok vil være en masse problemer allerede i morgen. Men Rockstar har efterhånden prøvet det et par gange, først med på PS3 og senere med GTA V på PS4.

Red Dead Online, er bygget fra bunden af med det seneste hardware så det er optimeret til at kunne give en del hurtigere adgang end man så med GTA V på PS3 især, hvor det tit tog op til 3-4 minutter at logge på i launch perioden.

Red Dead Onlines store verden.

Red Dead Online vil være byggede på grundprincipperne fra Red Dead Redemption 2s verden samt de bedste ting fra Red Dead Redemption 1 Online. Hvor du vil kunne modificere din karakter som du har lyst, du vil kunne tage og opleve online delen alene, eller i “Pósse” hvor i måske mødes foran bålet i en gruppe, eller tar en tur ud og jager eller fisker, eller måske bare angriber nogen hideouts og røver dem så i kan dele byttede.

Du vil også få muligheden for at være interaktive med diverse karakter som du vil have mødt i løbet af single player historien ( Derfor en god ide at gennemfører det nu hvis du ikke allerede har gjort det)

Beta Adgang og Beta Perioden.

Hvor længe beta perioden vil være i gang , vides endnu ikke , men der vil de næste par måneder blive konstant udvidet med hvor der vil komme flere dynamiske elementer, men inden da beder Rockstar om spillerne holder modet oppe, og giver feedback frem for brok og negativitet. Specielt folk der ikke var med til GTA V på PS3 vil måske ikke helt forstå de problemer der kan være i starten, og det er derfor også grunden til at som udgangspunkt vil primært få adgang af Ultimate Edition spillere, med mål at alle kan få adgang på fredag. Så kommer der ikke adgang fredag for standard spillerne så er der en grund til det. Og i vil kun kunne takke Ultimate spillerne for det på længere sigt, da det er der de store bugs højst sandsynligt vil blive rettet i første omgang.

Skemaet ser således ud for adgangen som er den der tæller.

27 November ( I morgen i løbet af dagen ) : Ultimate Edition spillerne.
28 November ( Alle dem der spillede RDR 2 den 26 Oktober ( i følge RDR´s data indsamling , så var du ikke online da du spillede er det din egen fejl )
29 November ( Alle dem der spillede RDR 2 mellem den 26 og 29 Oktober – Igen i følge deres server data )
30 November ( Alle der ejer RDR 2 ligemeget hvilken dato )

Alle datoerne her er vejledende og kan ændres så lad være med at tro du ikke kommer med fordi du ikke har fået adgang den 28 November f.eks .. du skal NOK få adgang.

9.8
Næsten Perfekt
Lyd - 9
Gameplay - 10
Historien - 10
Styring - 10
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.