Red Dead Redemption Online – Kan ende med at folks rang bliver nulstillet

Er du måske allerede kommet på RDR i går, vil du have bemærket du allerede nu er begyndt at gå efter specifikke ting, men har du f.eks fundet nogen glitches der kan booste din rang ud over det sædvanlige, så undlad at bruge det, fordi Rockstar har været ude og sige at hvis det bliver en nødvendighed, så vil de nulstille rank på ens karakter, men er problemet mere end bare små boost glitches og et problem som gør spillets balance og forskellen for stor, kan det ende med at serverne bliver helt nulstillet i “” fasen og selv om beta fasen går ubestemt tid, hentydes der primært til de næste dage hvor der bliver lukkede flere og flere ind, i takt med flere spillere er kvalificeret.

Så er du på forunderligvis kommet til rank 60 siden i går, så skal du nok forvente at den bliver nulstillet når weekenden er over og en evt ny udkommer. Samtidigt understreger udviklerne også de ikke håber det bliver et problem, og de har også taget deres forholdsregler ved ikke at sige en dato hvornår datoen for “beta” fasen er afsluttet.

Man kunne forstille sig de måske lader “beta” fasen være resten af året , med tanke på traffiken der kommer i weekenden, men også med traffikken der vil komme i julen, som nok er det tidspunkt Online normalt peaker pga de lækre ting de smider i, og mon ikke også der kommer nogen lækkerier allerede i år i RDR mellem jul og nytår.

Har du endnu ikke fået købt 2 – Kan du købe det hos Fanboy.pro til 360,- Kr

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.