Du kan nu vælge “Region” i PlayStation Store .. f.eks UK , Tyskland osv

Har du ikke været inde på PlayStation Storen de sidste par dage har du måske hellere ikke set det nu er muligt at vælge en anden region i PlayStation Storen, men det har ingen umiddelbart effekt på køb af titler eller f.eks at kunne starte PlayStation Now, og spille klassiske spil, hvis nogen har set frem til det.

Rent faktisk har det slet ikke nogen virkning overhovedet, dels fordi du kan ikke indbetale i en anden valuta på din konto, dels fordi det stadig låser dig til din nuværende region , og det er altså kun “kosmetisk” effekt, og man derfor kan se hvad der er tilgængelig på andre stores, der er nogen gange spil ikke bliver udgivet alle steder pga censur regler, eller andre nationale love omkring spil.

Vi har testede nogen ting af og som udgangspunkt, kan du ikke starte PS Now op , da du ikke kan starte et prøve abb da systemet stadig ved din konto er baseret i Danmark, og derfor er det blot bevis på at PlayStation Storen , ikke er afhængig af din PSN kontos nationalitet, så derfor skal man stadig hvis man vil prøve at købe spil billigere f.eks i UK eller Tyskland, hvor spil tit er 100 kroner billigere i forhold til de danske PS priser.

Det kan dog uden at vide det, være Sony er ved at teste noget som måske ikke helt var planlagt, eller også blevet pålagt at EU er der ingen “handelsgrænser” og derfor åbne op for EU landene, og dette er baseret på at det kun er EU lande der kan tilgås.

Så hvis du godt vil prøve PS Now alligevel, så er metoden stadig lettest ved at oprette en UK konto, og spille den vej, og evt købe 10 Pund på Amazon.co.uk som du kan smide ind og aktivere 7 dages prøve abb og evt prøve det yderligere 1 måned.

Hvis du stadig vil prøve at spille PS3 og ældre spil via PCen eller en UK konto kan du se vores guide om det her

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.