PlayStation Now Beta tilmelding er muligt

Endelig kommer PlayStation Now til Danmark , og det gør at du nu får muligheden for at spille over 600 forskellige PlayStation  3 og titler blot ved at betale et lille beløb . Tjenesten har allerede været i  England , Holland, Belgien og Luxembourg i over 1 år nu, og endelig er næste bølge af  lande kommet i betragtning blandt andet Danmark, der sammen med Norge, Sverige, Finland , Spanien og Italien.

Der er ikke nogen specifik dato for lanceringen endnu, men der vil komme en offentlig  beta i starten af  februar,  og du kan tilgå  opskrivningen til betaen via linket  her – hvor du blot indtaster dit , og ikke andet.

Der vil f.eks være mulighed for at spille , som mange gerne har ville prøve da det teknisk set er en forsættelse til 😉 – Men ellers er der også gamle klassiske titler som man måske gerne lige vil prøve igen.   Eller titler som man ikke har ville bruge penge på.  Mange af titlerne kan downloades  så man kan spille dem offline

Du kan tilmelde dig her  –  https://beta.software.eu.playstation.com/en-gb/ps-now-19-beta

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

3 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.