Ændring af PSN ID bliver muligt fra i morgen den 11 April

Fra  i dag  ville man kunne ændre sit ID , til et nyt .. Så har du været træt af  at hedde LilleLars5, og  vil hedde -Larsen i stedet for  er det nu  muligt at ændre.

Det bliver at gøre i første forsøg, der er bare en masse “but… ” omkring dette.  Og derfor vil du gratis kunne ændre det tilbage til dit gamle igen, hvis tingene fejler.

Prisen vil  ligge på mellem 50-100 kr pr gang du ændre dit navn ..  når du har brugt din første gang gratis.

Prisen er omkring 100 kroner for ikke  medlemmer, mens folk med PS Plus medlem kan ændre det til halvdelen af prisen.

Følgende ting skal du dog være opmærksom på i spil der er over 1 år gammel fra  dags dato. De er ikke testede til fulde om hvad det har af indflydelse på savegames,  og diverse fremgang på online server, som f.eks , FIFA 18,  , og andre online baseret spil, hvor stats er lageret  på servere. Og det er noget ikke vil garantere , da de ikke har  stillet  krav til udviklere om spil  udviklede før dette skulle opdateres.

Måden du  vil  kunne skifte det på er ved at gå ind i  følgende.

  • Indstillinger
  • — Kontohåndtering
  • —  Profilhåndtering
  • Find menu punktet ONLINE ID
  • Udfyld det med dit nye PSN ID ,  som du nok skal tjekke en ekstra gang , så du ikke ender med at skulle lave det om igen, og betale for det ( 1,. gang er gratis , og det er gratis at vende tilbage til sit gamle nick )

Har du nogen venner på din liste der måske burde vide det, er det en god ide at give dem heads op , fordi glemmer du at vælge at  vælge funktionen   “Vis gamle PSNID” så vil du selv skulle fortælle dem det, ellers har du ihvertfald ved at aktivere funktionen  mulighed for at de selv kan se det inden for de næste 30 dage.

Hvis du fortryder dit nye nick, kan du ændre det tilbage til dit gamle, der er et bare  et “men” –  Dels skal du sørge for dit sprog er Dansk, hvis du har nogen ord der efter deres censur på PSN nu  virker stødende så  gamle PSN ID som “Ass-ass-insKiller” blive nægtet, da det  2 gange  vil være et stødende ord på engelsk”  da det er delt op  i flere  ord med “røv”  😀

Funktionen skulle  blive  tilgængelig på PSN engang  efter midnat.

Funktionen  bliver kun mulig at gøre via PS4 og via  Webbrowser ved at logge  ind på dit PSN konto på   my.playstation.com

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.