hvilken router til PS4

Velkommen Fora PS Forum PS4 Debat hvilken router til PS4

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26848
  Anonym
  Inaktiv

  hej lads! jeg køber en PS4 en gang i næste måned. Da jeg ger vil nørde den med Online gaming, vil jeg høre hvilken router i anbefaler til dette?

  jeg har læst mig til at det ikke nødvendigvis behøves at være en dyr gamer router, men at en billigere en af slagsen også kan gøre det.

  mit intenet er en delt fiberforbindelse på 50/50 fra antenneforeningen.

  på forhånd tak

  #28380
  Anonym
  Inaktiv

  Hvad bruger du nu ? – Altså du behøver jo ikke nogen speciel ting end det du allerede har

  #28382
  Anonym
  Inaktiv

  jeg har være ude at rejse i et halvt år, så har sagt mit net op fra dansk net. jeg har tidligere ejet en xbox 360 hvor jeg prøvede at spille online, men det fungerede ikke ordenligt, selv med 20/1 forbindelse.
  jeg havde instillet den efter de guides der findes på nettet, men det var skidt uanset hvad. måske var den router jeg fik med elendig

  #28384
  Anonym
  Inaktiv

  Eller også har det været din netudbyder der har lukket nogen ting, det er tit i antenneforeninger du får tildelt det der hedder “Interneip” adresser, det vil sige alle i jeres opgang f.eks at tilkoblet samme router og derved har fælles IP ud af til, sådan er det ihvertfald her – Men jeg bedte om at få min egen eksterne IP adresse så jeg på den måde SELV kan bestemme porte osv jeg kan åbne for.

  #28386
  Anonym
  Inaktiv

  da jeg havde dansk net var det min egen forbindelse. med hensyn til det fælles fibernet jeg har bestilt, så skal man have sin egen router, så får jeg vel også min egen ip?
  nu når det er dele internet, er der så nogen chance for at det ikke kører hurtigt nok med en 50 / 50 forbindelse?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forummet 'PS4 Debat' er lukket for nye emner og svar.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.