Hvor vigtige er trofæerne?

Velkommen Fora Spil Forum Trofæer Hvor vigtige er trofæerne?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26727
  Anonym
  Inaktiv

  Gennem de seneste år er der kommet mere og mere fokus på trofæerne i spil. Det fik mig til at tænke på, hvor vigtige er de for jer?

  Senest har vi set at Microsoft har lavet et særligt et, der gives til dem der bestiller deres Xbox One via deres nuværende Xbox.

  Jeg må tilstå, trofæerne betyder uendeligt lidt for mig, forstået på den måde, det ikke er noget jeg bevist går efter, faktisk ødelægger det en stor del af spilleglæden for mig, hvis jeg begynder at jagte dem, da jeg ikke har fokus på spillet, men udelukkende trofæet.

  Men det er jo muligvis mig der er helt galt på den, så derfor vil jeg gerne spørge om: Overvejer i trofæer osv. inden I spiller et spil? Har det betydning om et spil har platin eller ej osv? Kort sagt, hvor vigtige er trofæerne for jer

  #27304
  Anonym
  Inaktiv

  Ja og nej, jeg vil sige at trofærne er skyld i at jeg er begyndt at udforske spillet til i fulde drag og ikke kun historien, et spil kan godt købes af den grund at det måske er nemme eller er overskuelige trofæer der er i, dog er der nogle spil der bare skal købes trofæer eller ej, men der er noget tilfredstillende ved at høre det lille pling, specielt hvis man har haft problemer, så i mit tilfælde har det kun været til det bedre, da jeg blandt andet har fået udvidet min horisont og prøvet spil jeg aldrig havde drømt jeg skulle spille.

  #27306
  Malian
  Deltager
  @malian

  Trofæer er for mig ikke afgørende for, at jeg spiller et spil. Men når der så er trofæer til et spil, så gør jeg også meget ud af at jagte dem. Det forlænger spillet lidt at man har det ekstra at jagte, når man har gennemført spillet.

  Et meget godt eksempel er Castelvania, som jeg lige har plattet. Hvis der ikke havde været trofæer til, så havde jeg set stort på at gennemføre spillet på højeste niveau (som man først kunne efter at have gennemført spillet en gang), ligesom jeg heller ikke ville have gjort meget ud af at gennemføre de trials der var til hver bane.
  Så netop pga. trofæer så var min spiloplevelse større end den ellers ville have været – i det her eksempel i hvert fald.

  I min verden, så er trofæer heller ikke en stopklods i forhold til historien i spillet. Jeg ser ikke noget problem i at gennemleve en historie samtidig med man går efter trofæerne, det kan tvært imod være med til at leve sig mere ind i karakteren(e).
  Det er dog svært at sige på et generelt niveau, da trofæ-listerne (ligesom spillene) er meget afvekslende i, hvordan de understøtter historien.

  Som en sidste note, så synes jeg det er en sørgelig måde Microsoft promovere sin maskine på, ved at belønne folk der pre-order eller ser TV. Bevares, det er da meget normalt, at man med spil får lidt lækkert, hvis man ulejliger sig med at købe før tid – men bare at give et skaldet trofæ lyder i mine ører lidt som gratis PR.

  #27307
  Anonym
  Inaktiv

  Jeg vil heller ikke gøre mig til dommer over, hvorfor folk spiller et spil, uanset hvad, så spiller de jo på den måde de finder rigtig. Men som dig Zumbito, så er jeg heller ikke videre glad for den udvikling, som Microsoft har gang i med trofæ for at købe noget. Det er noget andet, hvis man forudbestiller et spil og får noget der kan bruges i spillet, hvad enten det er våben, en bil eller en særlig uniform. Men et trofæ, nej vel? Det virker lidt som da “I am rich” app’en kom til Iphone. Den kostede 999.99 dollars og havde ingen funktion. Den blev fjernet af Appel, men nu ser vi at Microsoft bevæger sig ud af samme spor.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.