Opdatering a forum

Velkommen Fora PlayStationForum.dk Info om sitet Opdatering a forum

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #28687
  Svend Rugaard
  Keymaster
  @nistelroy78

  Efter en del problemer med det gamle forum hvor nogen ikke kunne logge ind og vi alligevel stod over for en stor opdatering som ville forhindre os i at få Wordpres til at samarbejde korrekt med forummmet, har vi valgt at flytte det hele over på noget der arbejder sammen 100 % – Og vi vil komme mere ind på hvad det vil betyde for jer brugere, fordi nu vi bruger det her, kan vi snart fjerne et punkt på vores “to-do-liste” som er at integrere brugerne og belønne jer med muligehden for at vinde spil og optjene point, ved blandt andet at skrive på forummet. Og ja vi ved godt mange synes det er lettere at trykke “Like” på facebook og bruge det, men der forsvinder samtaler, shows osv i mængden her vil de altid være at finde, og tilmed søge efter dem.

  Vi kører i test stadiet endnu, og vi er ved at se om vi kan få lidt mere speed på , så hvis nogen oplever lange loadtider eller andet så skriv dette emne hvornår det sker og hvad forum i er på vej ind i når det sker osv osv.

  Så var der lige spillet lidt mere i dag, hvad spiller du ? - Find mig på PSN : Nistelroy78

  #28729
  Svend Rugaard
  Keymaster
  @nistelroy78

  @Nistelroy78 test

  Så var der lige spillet lidt mere i dag, hvad spiller du ? - Find mig på PSN : Nistelroy78

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forummet 'Info om sitet' er lukket for nye emner og svar.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.