PAS PÅ – Rockstar Kontoer er hacked har du tjekket om dine konto er blevet ændret?

Velkommen Fora Spil Forum Retail Titler PAS PÅ – Rockstar Kontoer er hacked har du tjekket om dine konto er blevet ændret?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #29147
  Svend Rugaard
  Keymaster
  @nistelroy78

  62376

  Og jeg har personligt været udsat for at nogen har ændret og fået adgang til min Social Club konto og ændrede Linked konto til både PSN, Gmail, Facebook.

  DETTE ER BEVIDST LAVET SOM FORUM INDLÆG FOR AT HØRER OM ANDRE HAR OPLEVET NOGET DE SENESTE PAR DAGE OG IKKE PÅ PSN, MEN PÅ SOCIALCLUB ( Hvis du vel og mærke har linket din PSN konto til den og IKKE har opgivet fake email / fødselsdagsdato fordi så har du tabt den hvis den er hackede )

  Det har ikke nogen indflydeldese se på din PSN konto som sådan ud over personen kan overtage din konto og linke sin egen PSN konto osv til din Social Club Konto. Heldigvis får jeg notifikationer om når der ændres ting på min social account, eneste problem er nu jeg har også fået ændret mit Social Club nickname .. Og da det kun kan ændres en gang om året, så kan jeg ikke ændre det tilbage igen. Men Rockstar Support er klar over problemet.

  Det har INTET at gøre med en virus man har på computeren, eller har været “careless” omkring password, det er simpelthen en heartbleed virus der florer på nettet som omsnapper passwords osv, på alle mulige sociale netværk og spille tjenester.

  Dette er fra Rockstars egen Support omkring dette

  We are aware that unauthorized attempts have been made to access Rockstar Games Social Club accounts using email and password combinations sourced from unaffiliated, compromised websites or databases elsewhere on the internet. For the accounts affected, we are in the process of reverting those accounts back to their original owners. As a result, the ability to change email addresses for Social Club accounts has been temporarily disabled. See the following Rockstar Support article for more information here. As a reminder, it is a good policy to ensure that the Rockstar Games Social Club account username and password is not shared across multiple websites on the internet. For accounts affected with this issue, we are working to respond to customers to reinstate full user access within 24 hours of contacting Customer Support. Please continue to look to the Rockstar Support website for more information as it develops.

  Det rockstar har gjort i første omgang er at fjerne muligheden for at ændre email adresse fordi sker det først har du svært ved overhovedet at kunne få din Social Club konto tilbage.

  Så  gå ind og ændre password med det samme OGSÅ selv om du ikke er blevet ramt , som sagt skete det i dag ud i den blå luft for mig i dag. Selv om min kode er på 10 tegn og det er inklusiv store og små bogstaver og tal for at den skal være “umulig” at hacke.

  Hvis man vil læse mere om Hearbleed heartbeat virussen så læs lidt mere her fra forbes.com –

  Så var der lige spillet lidt mere i dag, hvad spiller du ? - Find mig på PSN : Nistelroy78

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.