Pro Team Mode – TDF 2016

Velkommen Fora Spilsnak O til U Tour De France 2016 Pro Team Mode – TDF 2016

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #49060
  Svend Rugaard
  Keymaster
  @nistelroy78

  Hvis du spiller en sæson og vil købe ryttere skal du i første sæson have gennemført alle løb eller ihvertfald ikke kvalificere dig .- Men da sværhedsgrader også gøre forskellen på hvad du tjener så kan det ikke anbefales at spiller på let da første sæson kan virke lidt for svær trods alt .. Da du vil stille op til touren uden de egentlige ryttere der vil give dig muligheden for at vinde, fordi selv om de store ryttere ikke er med i Criterium International eller Criterium Daphne så er de med i Touren, og Touren i Pro Team mode er 2016 ruten og du har virkelig ikke ryttere på nogen pladser der ville kunne gøre forskellen.

  Kort sagt det anbefales for pengenes skyld kun at prøve at nå alle 3 tours i første sæson men derimod kan Touren virke ret så tidspilde, dog skal du stadgi gå efter alle spurter der måtte være eller bjergtrøjen hvor det er muligt på de første par etaper.

  Så var der lige spillet lidt mere i dag, hvad spiller du ? - Find mig på PSN : Nistelroy78

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.