Tour De France Tråden

Velkommen Fora Off-Topic Alt Off-Topic Tour De France Tråden

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26847
  Anonym
  Inaktiv

  Nogen her der ser Tour De France ? – Jeg er kæmpe fan af Tour De France og specielt af Contador som cykelrytter som jeg har fulgt med siden han kørte fra Discovery Channel , siden Astana og nu Tinkoff-Saxo.

  Men nu er han udgået og Froome er ligeledes udgået – Og jeg føler ligesom Tour de France døede for mig i år da samme sekund han udgik.

  Nu vil jeg så se dagens etape trods alt alligevel, bare for at se om der er nogen andre gode elementer i løbet, specielt pga Tinkoff nu har frit slag i løbet

  Så hvordan tror du “Dag 1” af touren nu vil gå ? Vil Nibali stadig være den eneste der egentlig kan vinde ? –

  #28379
  Anonym
  Inaktiv

  Den her etape sejr Michael Rogers lavede i dag, var præcis en etapejeg allerede inden touren havde sagt den ville tinkoff vinde – Det var dog COntador jeg havde set som vinder, men fordi der er sket mange ting i løbet så havde den gule trøje ingen grund til decideret at jage et udbrud og give dem så meget tid, og derfor ville Tinkoff have sørget for at Contador kunne prøve og vinde denne etape pga nedkørslen , men så i stedet for så var det Michael Rogers der slog til skøn dag, fødselsdag, tour sejr og lækker vejr.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.