G4ME ONE – Headset Review

G4ME ON – Review

Der findes mange på markedet til Playstation , nogen er bygget specifik til mens andre er multiplatforms, eller blot et der er bygget til PS3, men kan bruges til uden at være originalt.

Noget der har undret mig var da jeg var inde til PS4 Release party den 28 November 2013 der var alle PS4 hooked op med et SENNHEISER headset, men det har ikke betydet at SENNHEISER er kendt som PS4 headset. SENNHEISER et meget populært mærke til andre gøremål, som at lytte til musik , og bruges til at hører musik på , på sin smartphone og PC.

Læser man anbefalinger omkring headsets til PS4 så er det aldrig SEENHEISER der nævnes først. Man ser hurtigt folk henviser til mærker som Turtle Beach eller Astro eller Sony’s eget Wireless mærke som er bygget til PS4, men hvorfor det ?

Vi har derfor fået fat “G4ME ON” headsettet fra SENNHEISER og ville teste af hvad det er der gør at dette mærke aldrig bliver nævnt. De har trods alt leveret super produkter igennem tiderne og mange spil producenter her i blandt IO interactive har da også brugt netop SENNHEISER produkter til at udvikle blandt andet HITMAN serien med, og de mangler hellere ikke noget udvalg af headsets, rent faktisk har de et stort udvalg som faktisk har fokus på lyden frem for det tekniske, men hvordan fungere disse headset og er de værd at investere i ?

square_louped_G4ME_ONE_Black_-_Shoot_02

Game On eller staves faktisk G4ME ON er deres “mester model” til gaming og den dyreste med en pris på omkring 1800 kr og det er mange penge for et headset men hvordan er det så ?

G4ME ON er et headset der har fokus på lyden og komfort frem for tekniske egenskaber.

Pakken indeholder følgende

  • Stk headset med 4 meter lang ledning
  • Ikke noget andet
  • En Voucher til at hente Hitman Absolution ( kun til PC )

Når man åbner kassen overvejer man om der mangler noget,  det virker ikke helt rigtigt der kun er headsettet i og intet andet , men det er skam rigtigt, du har ikke rigtigt brug for andet hvis du ikke vil bikse med alle mulige tekniske finesser.

Komfort

Headsettet har nogen store “ørebøffer” der dækker hele øret og rent faktisk ikke engang trykker ind på øret som nogen headsets kan gøre, puderne er bløde og behagelige at have på, og så vejer headsettet ikke det vilde, det kan mærkes man har det på , men det er kun tilvænning fordi det er rent faktisk et meget let et, og grunden til det ikke mærkes er nemlig fordi “puderne” i “ørebøfferne” er bløde og derfor tilpasser sig dit hoveds form meget nemt med nogen skumagtigt indmad.

square_louped_G4ME_ONE_Black_-_Shoot_04

Bøjlen er der ligeledes en stor pude i så du derved ikke mærker du har det på hovedet med mindre du har et meget højt og tykt hoved lidt ala fedtmule og bjørnebanditterne i et mix, så i har du et headset her der er lækkert at have på.

Generelt set vejer headsettet kun 300 gram som må siges at være en letvægter, men har en komfort som en sværvægter, og er solidt og holdbart

Lyddelen.

Da dette er et headset der har ledning tilslutning på din controller så kan der være nogen ting i det der gøre lyden skratter, og som nogen måske oplevede specielt med det earpiece der var med til PS4 så kunne man nogen gange nærmest hører når folk drejede på stikket og det er også tilfældet her ( for de personer du snakker med ) ,Men derimod så går lyden ellers “krystalklar” igennem.

In-game lyden er dog et problem hvis du har et party kørende samtidigt, du har nemlig kun 1 Volume knap på højre side af headsettet, og det undre mig ford skruer du ned for den skruer du ned både for chat og in-game sfx.

Men ellers som helhed så er det exceptionelt lydoplevelse man får, sad blandt andet og spillede lidt Zombie Army Triology med det på og der kunne man fornemme og hører når zombierne kom fra venstre side og ligeledes fra højre side, og tilmed når de kom fra længere afstande specielt de store “boss” lignende zombier som tramper lidt højere end de normale Zombie Soldater, og det var et stort plus fordi jeg vidste så de kom, og det gjorde faktisk spille oplevelsen bedre og mere intens fordi der er er ikke noget være ( på den gode måde ) at kunne hører en lyd men det er udenfor ens synsvinkel, men derfor bliver man stadig overrasket over tingenes tilstande når man så endelig får øje på fjenden.

square_louped_G4ME-ONE-black-Shoot-01

Mikrofonen er lavet af noget blødt gummi matriale som derved kan give dig mulighed for at bukke , vende og dreje mikrofonen som passer dig bedst og du derved kan skabe dig de optimale betingelser for at du få en “clean” forbindelse.

Mikrofonen har iøvrigt noise-filter som betyder den filtrer alt støj der er i baggrunden så personerne du snakker med ikke bliver generet af baggrundsstøj f.eks hvis der er nogen baggrunden der snakker som ikke er en del af spillet, men bare opholder sig i samme rum som dig.

Muligheder på headsettet

Headsettets muligheder er MEGET minimale du har at gøre med et headset til 1600-1700 kr men desværre er der KUN en volume knap som styre både voice chat OG in-game sound, og det kan virke som om det ikke er helt gennemtænkt fra SENNHEISERS side, fordi selv om komfort og lydsiden ER vigtigst kan jeg kun understrege så skal der stadig være muligheder for at kunne vælge hvilket niveau både chat og in-game volumen skal være på, og her må jeg sige det er en “OMMER”

Samlet konklusion

G4ME ON er absolut et headset i høj klasse og prisklasse , dog matcher prisklassen ikke helt forventningerne til netop dette headset specielt fordi man forventer stadig lidt ekstraordinært på et headset i denne klasse, men det er der bare ikke og desværre er det med til at trække karakteren ned, men så er det dårlige også nævnt.

Headsettets lydside er der derimod kun positive oplevelser omkring, dog kunne jeg godt tænke mig de fik lavet noget smart med i stedet for der er et MIC stik og SOUND stik var indbygget som et stik fordi dette headset skal du have et tilbehør til som kan samle disse 2 stik til 1 så det kan fungere i din PS4 controller. Men som nævnt i starten så er der ikke mange der nævner SENNHEISER når de anbefaler headsets og det er måske fordi ikke har fået den respons tilbage på deres headset fordi ikke særlige mange gamere køber det , og derfor har det ikke været et fokusområde.

Fordelen ved headsettet er dog det du til din PC, og tilmed PS Vita hvis du skulle bruge det til det eller din smartphone , eller hvad du nu bruger til at afspille musik med, fordi det er absolut værd at investere i hvis man også bruger det til andre gøremål end blot sin PS4, men er det til PS4 kun og er teknik nørd og vil have mange funktioner så skal du ikke købe det her, men er du til det mere enkle og vil have god lyd så burde du overveje G4ME ON

7.5
Godt

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.