Kingston HyperX Cloud II – Review

er for mange et mærke man kender fra sin yngre dage, hvor PC var ens fortrukne spillemaskine, og man ville sørge for den kunne kører det nyeste af det nyeste, ihvertfald når det kom til “hukommelses” afdelingen. var nemlig i en årrække nok den ram producent man kiggede mest til når man skulle have ram der kunne overclockes. Det er en position de har holdt ligesiden, og stadig en af de mest fortrukne mærker med deres HyperX serie. Det er nemlig kvalitet og god ydeevne.

Men hvordan ser det ud på andre områder hvor man ikke kender dem så meget ? – Nemlig på headsets afdelingen.

Vi har som de fleste har lagt mærke til testet en del mærker som for mange er “Ukendte” på PlayStation området. Men tag ikke fejl, kan allerede nu afsløre fra Kingston i “HyperX” serien kan meget vel blive et fortrukket mærke til

0o1mK3uUWaQ

Det første man oplever når man ser pakken er en typisk kasse, men ikke hvilken som helst kasse. Du får en kasse, og i den er der en foret skum, som omklamre dit headset og rent faktisk ser det ret stilet ud, og vil faktisk sige det er det mest stilet indpakning jeg nogen sinde har set. Kun overgået af Turtle Beach X800 Elite.

I kassen ligger følgende

  • – Aftagelig Mikrofon
  • – Minijack splitter så du får dobbelt så det kan tilsluttes f.eks mic og audio på PC hvis man ikke vil bruge USB
  • – En lille stof pose med for i, som skal bruges til transport.
  • – 2 ekstra “ørebøffer” blot for at kunne ændre farven på headsettet.
  • – 4 meter lang USB ledning med input til minijack stik så man kan få glæde af 7.1 lyd via USB.

Lyd 

Headsettet understøtter 7.1 Stereo Surround, og det er en klar og lækker lyd der kommer igennem hørerbøfferne, de mindste detaljer bliver fremhævet, mens de almindelige lyde som er meningen man skal hører vil blive mere skarpe. Man kan tilslutte headsettet direkte til sin PS4 via USB sticket. Det giver den fulde oplevelse af headsettets lydegenskaber, og PlayStation 4, kan tilmed registrere headsettet som “ Cloud 7.1” i lydenheder, frem for bare “USB Headset” som mange andre headsets gør. Og det gør du har mulighed for at indstille din PS4 til at kører med Cloud” egenskaberne som de skal. – “Crystal Clear” kan man vidst kalde det.

Mikrofonen

Mikrofonen har et “filter” og den gør den kun tar lyden omkring headsettets mikrofon, det vil sige alt baggrundsstøj ikke kommer i samtalen hvis du snakker med nogen mens du bruger mikrofonen. Personer der er på den “anden side” vil også opleve at lyden går klar igennem, eneste minus ved mikrofonen, er du ikke via “fjernbetjeningen” kan justere hvor høj mikrofonen skal være kontra spillet du spiller, der må man desværre gå ind i lydegenskaber på PS4 eller blot skrue ned for spillets in-game sound i selve spillet.

Komfort

Vi har med at gøre med et “intelligent” headset når det kommer til at skulle justere sig til hovedet, så former det sig via det “intelligente” skum der er omridser headsettet, og derfor får du et headset der tilpasser dig dit hoved og du vil føle det som naturligt at have på, uden at føle det klemmer, eller er for løst.

Konklusion

Dette headset er helt klart en af de bedste headset der kan bruges med ledning. Ikke nok med lyden er særpræget klar , så er mulighederne også gode, da det også kan bruges som almindelig høretelefoner f.eks på sin smartphone, da man kan tage mikrofonen af og bruge det som almindelige hører telefoner. Vil man have et multiheadset der kan bruges både til PlayStation 3 og PlayStation 4, men også have muligheden for at bruge det på din smartphone og PS Vita så skal man helt klart købe det. Prisen ligger på mellem 900-1200 kroner og det her er den dyreste udgave af HyperX serien.

god
  • Multiplatform
  • Surround egenskaber
  • 4 meter lang ledning
  • Lækker komfort
Dårlig
  • Headset kører mono i controller tilkobling
8
Skal prøves

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.