Sådan køber man fra US Store med egen Paypal og Bank Konto.

Denne guide er 1 af 2 der viser dig hvordan du udnytter de gode tilbud på US Storen hvor der tit er spil der er halvdelen af den danske pris. Guiden er lavet som en opfølgning på vores gamle guide som ikke er helt nem at kunne bruge, da det kræver man skal opgive lidt andre oplysninger.
Den her guide kan give dig mulighed for at bruge din egen bank til at overfører med, eller dit eget kort, uden du egentlig skal opgive nogen informationer på ud over at oprette en

Plus du med denne metode allerede nu kan benytte dig af ! ´s funktioner, dette vil dog komme i del 2 i slutningen af ugen.

Det skal gøres opmærksom på at den i skrivende stund, virker , og er testet og derfor har du nogen problemer så kontakt os endelig, vi kommentar feltet.

PayPal

Denne guide er en ny guide som er mere holdbar for folk der bruger “PayPal” du behøver ikke engang have en der er registreret med navn, eller en fake konto du kan bruge din din helt egen PayPal konto med dit helt eget kreditkort / bank.

Sitet hedder “offgamers.com” .og er baseret i filipiner men ikke desto mindre så fungere det – og kursen bliver betalt i Danske peng

Vi laver en guide punkt for punkt så du er sikker på at gøre det korrekt.

Oprettelse af PayPal konto ( Har du en skal du bare gå videre til afsnittet med køb hos “.com”

  • Oprettelse af PayPal konto via linket her “http://www.paypal.dk
  • Vælg Privat Konto – VIGTIGT!!

paypal-oprettelse

  • Indtast Rigtig Navn, og Email

opret-konto-navn

  • Her efter kommer der en ny skærm – Det er vigtigt du udfylder med korrekte adresse, og navn, da der sikkerhedstjekkes om f.eks kort osv passer til navn og adresse ( Evt brug samme navn som der står på dine breve fra din bank.

adresse-paypal

  • Når alt dette er gjort skal du ind og tilføje dit kreditkort, eller bank , så du kan lave overførsel via bank eller kredit kort efter eget valg, kreditkort er “instant” og bank overførsel kræver login på netbank, og kan typisk først ses efter 24 timer.

Får du ikke lov til at indbetale med det samme med kort, skal du tjekke din netbank, og tjekke et beløb som de hæver som typisk er mellem 0,01 – 1 Kr, der vil komme en besked med en kode du skal indtaste på din konto for at verificere det er din konto.

Vil dit kort af en eller anden grund ikke godkendes så være sikker på du har stavet dit navn korrekt i henhold til dit CPR Register, selv mellemnavne kan nogen gange være et problem hvis du hedder “Knud Peter Knudsen., og skriver “Knud P. Knudsen , eller bare “Knud Knudsen”

Ret det ved at gå op på “Rediger Profil” på din “Profil side” det.

konto-rediger

Køb hos .com

OffGamers_banner

Nu har du nået til punktet hvor du skal købe dit kort til US konto.

  1. Du går ind på Offgamers.com l
  2. Gå op i højre hjørne og vælg “Sign Up”

signup-offgamers-com

Vælg et login, enten via Google , Twitter eller brug din egen email konto.

3 Nu har du så en konto, så skal du nu finde det produkt du købe i det her tilfælde “PSN Cards US”, gå op i “Game Cards” og vælg “Consoles”

Brug evt linket her : https://www.offgamers.com/browse/game-card/consoles

Og find så det ser sådan her ud.

Off Gamers Screenshots

Off Gamers Screenshots

 

Her efter vil der komme en betalings skærm op , og du skal godkende , og her kan du blandt andet vælge Bankoverførsel og PayPal

betaling-paypal

Første gang du skal betale skal du dog lige opgive dit telefon nummer hvor de sender dig en sikkerhedskode, den kan i første omgang fejl, sker det skal du lige gå ind i din profil og vælge og verificere din konto, og husk også at verificere den mail de sender ud til din konto , før får du ikke lov til at købe noget som helst.

Du fik få en bekræftelse ordren via din mail , når der vil typisk går 5 minutter så har du koden i din konto som så vil se sådan her ud – Naturlig virker koden ikke jeg har her, da den er brugt.

ordre-oversigt

Når koden er ankommet til din OffGamers konto, skal du bare logge ind på din , har du ikke sådan en kan du evt se guiden hvordan du laver den her.

Metoden her koster dog ca 5 kr i gebyr, men det er stadig nok til du kan spare en helt del.specielt fordi premiere spil tit kun koster 60 Dollars ( ca 380 kr ) mens de på DK storen koster 500-600 kr.

Denne metode anbefales også fordi du også kan lave en direkte bankoverførsel til en Dansk bank og derved sikre dig dine penge er overført korrekt, dog tar denne metode 1-2 arbejdsdage, så hellere brug PayPal Metode, evt få en til at overfører penge til din payal konto hvis de har en.

Søger du derimod en løsning til at få penge på din PSN konto i Danmark kan vi anbefale “PaySafeCard”, som vi også har lavet en lille nyhed om kan bruges, og kan købes 24/7 i alle kiosker mere eller mindre.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.