Turtle Beach – Elite 800 Anmeldelse

er nok det brand der er mest kendt når det kommer til Kvalitets headsets til gaming, specielt de senere år når det kommer til tilbehør til konsoller her i blandt PS3 og nu

Samtidigt skal man også huske på at Turtle Beach nu er officiel Partner til Sony når det kommer til at lave , det forpligter til dels fordi folk forventer det virker og er optimeret til deres konsoller.

Det vi har fået fingre i er det helt nye elite som blot ved navnet burde være et headset der er for “Eliten” og dermed har man store forventninger til headsettet.

Headsettet bliver leveret i en ultra flot indpakning, og allerede når man pakker det ud kan man ikke lade være med at smile lidt på læben og tænke det her er sku da kræs for en elsker. Der er trods alt ikke noget bedre at pakke noget ud som er lige til , men stadig virker lidt ekstra specielt og det var det også ved det her

Se videoen under her :

Video ThumbnailTurtle Beach er nok det brand der er mest kendt når det kommer til Kvalitets headsets til gaming, specielt de senere år når det kommer til tilbehør til konsoller her i blandt PS3 og nu PS4. Samtidigt skal man også huske på at Turtle Beach nu er officiel Partner til Sony når det kommer til at lave he

Sættet indeholder følgende

 • Headset
 • 2 Minijack
 • HUB
 • Optisk ledning.
 • USB Stick

Tilslutningen :

Når det hele er pakket ud skal det hele jo selvfølgelig tilsluttes, og mange gange kan dette være lidt irriterende specielt når det er Headset der skal tilsluttes trådløst via en HUB af en eller anden slags, og det kan nogen gange give lidt problemer, men selve instruktions manualen om tilslutningen til PS3 / PS4 er ret simpelt, og kræver ikke den helt store videnskab og det gælder både for folk der har erfaring med denne type headset men også folk der måske ikke har prøvet denne type headset før , og måske bare har været vant til at tilslutte et headset til med USB til sin PS4 eller tilslutte sit headset til sin Controller ( PS4 kun ).

Det første man gør er at tage sit headset og lader hubben koble sig fast på headsettet via magneterne der er i bunden.det er nemlig udstyret med magnetisk opladning, og herved vil headsettet blive parret og begynde at lade op når du tænder din PS4

Der er rent faktisk ikke nogen form for lås eller noget som holder headsettet fast det er magnetisk det hele, og derved vil det også automatisk reagere på du sætter det i via de magnetiske poler der er på hubben.

3000x3000_300dpi_Elite800_2

Fremgangsmåden for opsætning af headsettet er følgende, først sætter man HUBen der hører med i nærheden af ens PS4, sætter Turtle Beach Elite 800 i , herefter tilslutter man den til USB porten foran på sin konsol, derefter tager man det optiske kabel og tilslutter sin HUB og sætter den anden ende ind i “OPTICAL” hullet bag på sin PS4.

Herefter starter man sin PS4 op går ind i “Indstillinger” — > “Lyd og skærm” og her vælger man punktet for “Indstillinger for Audio-output” og her skal der blot indstilles til “Digital Out ( Optical )” i Primære udgangsport og Audioformat ( Prioritet ) sættes til “Bitstrøm ( Dolby )

Når det er gjort går man ind i “Indstillinger” igen og vælger “Enheder” og vælger her “Lydenheder” og sætter det til USB-Headset ( Turtle Beach Elite 800 Chat ) i både in og Output Enhed, og sætter derefter Lydstyrkekontrol for hovedtelefoner på max, og vælger Al lyd i “Output til Hovedtelefoner”

Denne option kan justeres som man har lyst da dette blot gøre at lyden fra spillet også ender i hører telefonerne frem for på TV, mens Chat Lyd kun er hvis man blot vil have party chat igennem headsettet ligesom med andre headsets der tilsluttes til PS4.

Og nu er du klar til at tage det i brug, det tar ca 5-10 minutter at sætte op.

Lidt om headsettet.

Headsettet er 100 Procent trådløst, og du har derfor ikke afhængig af nogen form for ledninger hverken til controlleren, eller til Hubben. I første omgang kan headsettet virke lidt tungt at løfte i forhold til f.eks Sony Wireless 7.1 Headset, men det skal man ikke lade sig snyde af, fordi når du får det på, vil du straks mærke forskellen.
Headsettet er nemlig lavet sådan at der er støttepuder både i toppen og hele vejen ned til selve hører telefonerne, at du nærmest føler de er skabt til dit hoved da disse puder former sig efter dit hoved mere eller mindre, og du får dermed ikke nogen trykken eller føler det glider eller andre ting man kan opleve med forskellige typer gamer-headsets.

Noget andet der også er lidt atypisk for denne type headset er der er ikke nogen mikrofon der er i vejen på nogen måde, den sidder ganske enkelt i siden af hører telefonerne og er altså indbygget, så også her slipper man for at skulle justere på en mikrofon som nogen gange kan være et problem.

3000x3000_300dpi_Elite800_1

På hver side af hørebøfferne er der noget der minder om touchpad funktioner, den venstre side har man mulighed for at justere på Chat Volumen, det vil sige +- og så MUTE, og så til sidst en “Preset” funktion som jeg vil vende tilbage til da denne er ret unik og er ret så speciel.

Den højre side har ligeledes nogen touchpad funktioner, der er almindelige volume +- til spillets in-game lyd, film lyd, musik lyd og hvad man nu bruger sit headset til.og ikke mindst Bluetooth.

Headsettet er ekstremt ergonomisk og former sig indirekte efter hvordan du har det på hovedet og du vil derved hele tiden have et headset der kan sættes som du har lyst også fordi du kan dreje begge hørerbøffer som du har lyst og f.eks lade det vilje på din kind, hvis du godt vil have det ene ører frit f.eks hvis du har en samtale med nogen du sidder sammen med, eller blot bruger det til chat og ikke få in-game lyden igennem headsettet.

Mulighederne for Turtle Beach 800 Elite

Med dette headset har du en del flere muligheder end man normalt ser for et headset, og her er så at “Preset” funktionen kommer ind i billedet, du har nemlig mulighed for at indstille headsettet blot ved et tryk til f.eks “Stadium Sounds” hvis du spiller f.eks FIFA, så vil du rent faktisk opleve en langt bedre atmosfærisk stemning på stadion end du normalt ville gøre ved almindelige headset med surround, derudover har du via en Audio HUB du kan hente ned på din PC hente og installere nye, som er optimeret til specifikke spil, så lyden er opsat præcis i indstillinger som udviklerne ville gøre, og her kan f.eks nævnes GTA V og Shadow of Mordor har fået deres egne officielle profiler leveret af Warner Bros og .

F.eks prøvede jeg ligeledes at teste “Signature Sound” som er en opsætning der indstillinger headsettet så det giver den mest optimeret lyd for et spil man nu spiller som udviklerne har ment det skal lyde f.eks på et 7.1 Surround anlæg, dette bliver så blot overført til headsettet.

installering af Firmware og opsætning af preset lydegenskaber.

installering af Firmware og opsætning af preset lydegenskaber.

Der er så samme funktioner når man kommer til f.eks film, der kan det indstilles som man tit har mulighed for på TV f.eks til Action / Gysere osv så man hele tiden får lyden som der passer bedst til det man nu spiller / ser på.

Endnu bedre er det man har mulighed for at opdatere headsettet med nye firmwares som kan give bedre stabilitet eller nye funktioner. F.eks så er der en kvindestemme der siger noget hver gang du f.eks ændre opsætning på headsettet , eller siger “Power off” når det sættes i hubben og power on når man ta’r det op af hubben.

Det leder mig så hen til at sige headsettet tænder selv når man løfter det fra hubben og man skal derfor slet ikke trykke på noget og omvendt sætter du det i hubben når du er færdig med at bruge det slukker det selv og lader op via de magnetiske felter.

Der er også en Bluetooth funktion som nævnt tidligere, og som på tidligere Turtle Beach headset er denne f.eks til for at man kan tilslutte headsettet til sin telefon , hvis man vil bruge headsettet f.eks til at hører musik mens man er ude, men også til at svare på et opkald mens du spiller, men forskellen fra tidligere Turtle Beach headset, så afbryder den chatten når man besvare opkaldet, det var ikke tilfældet ved tidligere headsets, der kunne man stadig hører personen hvis telefon der modtog opkaldet og svarede det.

Batterilevetiden på dette vidunder er mellem 8-10 timer, og i stedet for en standard bip tone der bipper for at siger nu er den ved at løbe tør, som man nogen gange i kampens hede godt kan vælge at glemme at hører efter, så er der her denne kvinde der siger “Battery Low” og det opdager man mere specielt når hun har sagt det et par gange med minutters interval.

Headsettet skal derfor sættes i hubben og lades op igen, men når de er sket, så vil det deaktivere lyden og du vil hører spillet du spiller igennem TV igen.

Party Chat

Party Chat på PS4 er jo for mange inklusiv mig unægtelig noget der er ret så vigtigt når man spiller multiplayer, og det er vel mere unormalt at ikke gøre det, også fordi det gør online spil meget mere sociale at man kan kommunikere sammen, det er nok også en af grundene til at Sony gav et EAR-Piece med til PS4, som jo er med til ALLE PS4 konsoller.

Og derfor har det også været vigtigt for mig at få testet det af , og der har kun været positive ting at sige om lyden både fra min side af og så til modtageren, det har nemlig været sådan at selv om mikrofonen ikke er eksisterende på headsettet her, så har jeg ladet mig fortælle at når jeg f.eks ikke siger noget i nogen minutter så har det nærmest været som om jeg har haft slukket headsettet, og dermed ikke været noget baggrunds rumstering f.eks med controlleren eller trykken på knappen.

Der ud over kan man også selv filtrer lyden fra så man kun hører specifikke ting fra et spil man spiller og primært det party man spiller i, og det er også selv om man f.eks har lavet et party på PS4 der som standard er sat til at “Prioritere Party”, så kan man yderliger lave filtrering af lyden med funktion “Noise Cancellation” som gør i f.eks The Crew du f.eks kun hører motorlyden svagt fra din egen bil, men kan hører modstanderens bedre og på den måde i f.eks løb kan hører deres bil nærme sig, plus du kan hører personerne du snakker med.

Andre ting

Når du køber dette headset får du også medlemskab i Eliteklubben hos Turtle Beach, hvor du har mulighed for at få gratis Twitch Premiere Subscription, specielle covers til dit headset ( Du kan vælge 3 når du tilmelder dig så er du f.eks fan af BF4 eller COD kan du få tilsendt sådanne covers der skiftes ud hvor touchpadsene sidder, og du vil derfor har Touchpads med disse spils logoer på, du får automatisk yderligere 1 års ekstra garanti hvis du registrere dig så frem for 24 måneder får du 36 måneder plus du får verdensomspændende service,på dit headset, og prikken over i’et er du får tilsendt nogen T-Shirts med Turtle Beach logo hvor der står Elite Member på, så entusiasten får altså lidt flere ting med i prisen.

3000x3000_300dpi_Elite800_5

Headsettet er et gamer headset, og kan bruges til PS3, PS4 og PC men det kan også tilsluttes både Iphone, android og din PS Vita hvis du skulle have lyst til at bruge det på den, via det medfølgende minijack stik, og derved får du et headset der er allround.

Samlet konklusion

Jeg har aldrig set headsets som andet end blot noget lækkert tilbehør, som skal fungere og give god lyd og indtil videre har Sony Wireless 7.1 givet mig det , jeg skal bruge men jeg må sige, efter at have prøvet det her headset som dog ligger i den sprøde ende ( Nemlig mellem 1988-2500,- ) så kan jeg ikke bare nøjes mere, også fordi der er de muligheder der er med indstillinger, opdatering af firmware, den simple opsætning, de ergonomiske høretelefoner er alt sammen en pil op af. Eneste minus jeg kan finde på det er som sagt prisen, som måske kan holde nogen væk, men i længden er det godt betalt.

Headsettet er set billigst hos Coolshop.dk til 1989 kroner – husk på hvis du køber noget igennem linksene vi referere til er du samtidigt med til at støtte dyreværnet 

god
 • Ergonomisk
 • Mange specifikke indstillinger pr spil
 • Auto Tænd / Sluk når tages op og sættes i HUB
 • Nem at indstille
 • Lang Batteritid
Dårlig
 • Prisen kan skræmme nogen.
 • Ikke for folk der bare vil have et headset til blot at snakke med.
9
Næsten Perfekt

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.